2777
2789

اینقدر محبت ندیدم فکر میکنم با اینکه هر توهینی بهم‌میکنه و میگه میزنمت تا بمیری درسته نمیزنه ولی حرفشو میگه .بعد امشب گفتم بزن گفت حتی لیاقت زدنم ندارم .باز خودمو گول میزنم دوسم داره من چقدر بدبختم

بچه نداری نمون چون یه عمر زندگی ارزش نداره عمرت تباه کسی کنی که دوست نداره

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مردا تنها زنی که از ته دل دوسش دارن مادرشونه 

به زنشون عادت میکنن و ازدواج یک معامله هست 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چجور رفتار میکنه توروخدا بگو .و اینکه خوشگل و خوش اخلاقس

وقتی بیرون میریم اگه پیاده باشیم اون طرف ماشینا وایمیسه ، دستمو میگیره ، مواظبمه که غذامو کامل بخورم و...

یا وقتی دعوامون میشه و من حرفی میزنم که ناراحت میشه سکوت میکنه که حرف بدی نزنه ناراحتم کنه

اگه هزار تومن تویه جیبش باشه و بخواد برام کادو بخره همون هزار تومنو یه کم دیگم قرض میگیره و کادو میخره 

تویه یه جمله بخوام خلاصه کنم دوست داشتن یعنی اونو بیشتر از خودمون دوست داشته باشیم 

دانشجو معلم👩🏻‍🏫 تـو‌ عَمیق‌ تَرین‌ وابَستگیِ‌ مَنـی❤️:)️