2777
2789

۵ روز از سقطم میگذره خونریزیم در حد پریوده با خونریزی کم . حین سقط خیلیییی لخته دفع کردم . حتی جفتمم دفع کردم و دیدم اندازه مشت دست بود و چون بارداریم پوچ بود احتمال داره بقایا مونده باشه؟

چون دردم تقریبا قط شده و خونریزیمم کم

فقط بخاطر خونی که ازم رفته کمی احساس ضعف دارم 

نیازه که حتما برم سونو بدم؟

اگر اره باید برم سونو داخلی یا شکمی؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره برو بقایا چیزی نمونده باشه 

اگه مونده باشه و پیگیری نکنی عفونت شدید میشه اون وقت مکافاته درمانش 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

بیشتر ببینید

تو خونه سقط کردی ؟؟چرا نرفتی بیمارستان بستری شی ؟؟

منم بارداری پوچ بود ولی بیمارستان بستری شدم ۲ روز قرص دادن افتادم خونریزی لخته های بزرگ میومد بعد ۲ روز بردن سونو بقایا مونده بود اخرش رفتم کورتاژ

تو خونه سقط کردی ؟؟چرا نرفتی بیمارستان بستری شی ؟؟منم بارداری پوچ بود ولی بیمارستان بستری شدم ۲ روز ...

دکترم گفت برو خونه تا ۱۴ هفته صبر کن اگر سقط نکردی بیا بستری برای کورتاژ 

۵ شب پیش خود به خود کمردرد گرفتم در عرض ۱۰ دقیقه خونریزی خیلیییی شدید کردم

من شش هفته بودم بتام بجای زیادشدن کم میشد دکتر گفت سقط میشه نیازی به هیچی هم نیست کوچیک دفع میشه

سونو دادین یعنی؟ که فهمیدین بقایا کوچیکه؟ چجوری بتام رو چککنم؟

دکترم گفت برو خونه تا ۱۴ هفته صبر کن اگر سقط نکردی بیا بستری برای کورتاژ ۵ شب پیش خود به خود کمردرد ...

منم‌خونریزی شدید داشتم چند بار لخته های بزرگ اومد بیرون ولی بازم بقایا داشتم ولی تو خونه‌خطر ناک سقط کاش میرفتی بیمارستان لاقل اونجا رسیدگی میکردن