2777
2789

حتما حتما حتما قبل از ازدواج مشاوره برید خواهرانه ازتون خواهش میکنم حتما برید واین موضوع رو پشت گوش نندازید و اگه درونگرا هستین با ادم برونگرا ازدواج نکنید اشتباه منو نکنید بعد پشیمون میشید خیلی مشکل ساز میشه براتون

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بیشتر ببینید
بزار بیاد بگیرهمن کلاس مشاوره هم میرم😔

حتما برو حتی اگه صد ساله میشناسیش بازم. برو مشاوره

خـــــدایا از تو معجزه میخواهم معجزه ای بزرگ در حد خدا بودنت معجزه ای که اشـــک شوقم را جاری کند     هرجای دنیایی دلم اون جاست  من کعبمو دور تو میسازم    من پشت کردم ب همه دنیا تا رو به تو سجاده بندارم گاهی پرستیدن عبادت نیست با اینکه سر رو مهر میذاری گاهی برای دیدن عشقت باید سر از رو مهر برداری❤🌹
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درونگرایی ؟ همسرت برون گرا 

اون احتمالا خیلی اهل مهمونی بیرون رفتن گردش رفتن تو خیلی نه 

اون احساساتش بروز میده راحت خشم عصبانیت خوشحالی 

احتمالا به تو میگه تو چرا احساسات کامل بروز نمیدی 

نمیفهمم الان تو چه کارت شده 

درسته؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

درونگرایی ؟ همسرت برون گرا اون احتمالا خیلی اهل مهمونی بیرون رفتن گردش رفتن تو خیلی نه اون احساساتش ...

بله من درونگرام همسرم برونگرا

احساسات ک کلا همسرم نداره ک بخاد بروز بده ولی کلا خیلی اذیتم توهمه چیییی

بیشتر ببینید
اگه همه قبل ازدواج چند سالی برای شناخت بهتر با هم باشن و یکدفعه سر خود ازدواج نکنن این مشکلا پیش نمی ...

امان ازخانواده ها😔

بیشتر ببینید
حتما برو حتی اگه صد ساله میشناسیش بازم. برو مشاوره

خدا لعنتش کنه

تو دعا کن بیاد

من روی چشمم میرم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
خدا لعنتش کنهتو دعا کن بیادمن روی چشمم میرم

ایشالا ک میاد

کیو گفتی لعنتش کنه؟ 😐

بیشتر ببینید
خب اگه درونگرا با درونگرا ازدواج کنه که میشه قوز بالای قوز.

نه حداقل هم فکر و هم نظرن باهم راحت تر کنار میان

بیشتر ببینید
ایشالا ک میادکیو گفتی لعنتش کنه؟ 😐

فرد غایب ، جونم رو به لبم رسونده

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.