2777
2789
عنوان

اینجا برای افسرده ها مناسب نیست

233 بازدید | 15 پست

"نی نی سایت" نگو، "مشکل سایت" بگو.

یعنی 90 درصد تاپیکها فقط مشکلاته. بعضی از تاپیکها که آدم رو دچار نومیدی از زندگی میکنه.

کسی که افسرده باشه، این تاپیکها رو بخونه افسرده تر میشه.

البته تو زندگی واقعی هم هر روزه داریم با مشکلات دست و پنجه نرم میکنیم.

فقط تاپیک های مذهبی آرامش میگیرم 

خصوصا امام زمانی 

امید و آرامشم زیاد میشه 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینجا واقعیه زندگی ها مشکلات 

همه مشکل دارن یکی نازایی یکی خیانت 

یکی پول یکی مشکلات روحی روانی 

یکی مشکلات خانوادگی 

یکی خسته شده از زندگی 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

تنها جایی هست که واقعیه  ،هم مشکلات می‌نويسن هم خوشی هارو 

بقیه ی جاهای فضای مجازی مثل اینستا و...همه خوشبختند و به ظاهر پولدار و اتفاقا به نظرم بیشتر اینجور برنامه ها آدمو نومید میکنن چون احساس میکنی انگار فقط تو بدبختی داری

مهربانی زبانی است که هم ناشنوا میتواند بشنود هم نابینا می‌تواند  ببیند‌........آقایون محترم ،لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم   ،،،، این کاربری دست سه نفره

تو خیلی خوشبختی . چشمات سالمن .کلیه هات ، قلبت ، خداروشکر . همین الان خیلیا تو صف شیمی درمانی و پیون ...

و منی که برای درمون چشام هر ماه یا به ماه نرسیده می‌رفتم شهری که ۸ ساعت با شهرمون فاصله داره(:🫠💔

اینقدر رفتم و‌ اومدم خسته شدم دیگه نمیخام اسمشم بیارم با اینکه حرم امام رضا اونجاست ولی من دیگه خسته شدم🫠

لَنگه قیافه بودی مگه من قیافه نداشتم ؟ 💫🖤

و منی که برای درمون چشام هر ماه یا به ماه نرسیده می‌رفتم شهری که ۸ ساعت با شهرمون فاصله داره(:🫠💔ای ...

خداروشکر نخاعت سالمه مجبور نیستی التماس کنی یکی ویلچرت رو هل بده تااونجا ببرت . مجبور نیستی صبحا که بیدار میشی التماس کنی بیان پوشکتو عوض کنن و خجالت زده بشی موقع عوض کردن پوشکت .❤️🦋🌹🥰😍🪽

خداروشکر نخاعت سالمه مجبور نیستی التماس کنی یکی ویلچرت رو هل بده تااونجا ببرت . مجبور نیستی صبحا که ...

آره دقیقا بازم خدا رو شکر خدا به همه سلامتی بده🌸

لَنگه قیافه بودی مگه من قیافه نداشتم ؟ 💫🖤