2777
2789

سه ماه اول بعدش تموم میشه البته اونقدرام سخت نیس اگه بخور و بخواب باشی سه ماه اول اصلا حالت تهوع نمیاد سراغت 

و قبلش ازمایش ویتامین بدی هم خیلی تاثیر داره اونوقت حالت تهوع ات کمتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۶ هفته به بعد

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بیشتر ببینید

برا من از هفته شش شروع شد 

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بیشتر ببینید

برای من دوهفته از وقت پریودیم ک گذشت تهوع اومدسراغم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بیشتر ببینید

من رو ۳تاش از اول ۵هفته شروع میشد وااای یادم اومد

تا ۶ماهگی 

گاهی خون بالا میاوردم

رو سومی خاستن بستریم کنن خودم نخاستم

از ماه ۶به بعد کمتر میشد اما تا ماه ۹ادامه داشت

مثلا ۳روزی یکبار داشتم گاهی هفته یکبار

اما اولش اااااخ بود که روزی ۱۰بار هم بود تا خود صبح خاب نداشتم

کاش هیچکس بارداری اینطور نصیبیش نشه