2777
2789

امروز شنیدم یکی از دخترای فامیل داره جدا میشه خیلی ناراحت شدم 

پارسال بعد از کلی درس خواندن امتحان دادن کارمند یک اداره خیلی تاپ شد خیلی هم زیبا هست خیلی چشم رنگی سفید و خیلی خوشگل باادب خوش اخلاق 

بعد خانوادش خیلی بهش فشار میاوردن که ازدواج کنه ۲۷سالش بود ،طفلی اینقدر تو فشار گذاشتنش که خودش کم دید با یکی از خودش خیلی پایین تر ازدواج کرد الآنم جدا شد اصلا تحقیق درست نکرد آشنایی خوب وقت نگذاشت 

دخترا عجله نکنید خوب تصمیم بگیرید احساسی نشید 🥲♥️♥️دو روز هی دیدم همه تاپیک ازدواج میزارن گفتم بگم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره  اینجا راهنمایی نکنیم عزیزدلم🙏🏻

والا من چند بار گفتم فحش میدن  ادب ندارن 😅

میدونم شما از سر مهربانی عشق میگید 🧡

خدایا شکرت برای  محبت♡ بخشش♡ فراوانی♡ برکت♡ عشق به مخلوقات♡ وحدت ♡ شکرگزارم💜

اصلا شوهر نیس که بخوایم عجله کنیم🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
بیشتر ببینید

پس چرا واسه خواهرم خواستگارای خوب اومد رو هوا زد یکیشون رو 

منه بدبخت باید برم تحقیق و عجله نکنم ؟ مگه چیزیم از اون کمتره که خدا مورد خوب سر راهم نمی‌ذاره خواستگارام موردای خوب نیستن

پس چرا واسه خواهرم خواستگارای خوب اومد رو هوا زد یکیشون رو منه بدبخت باید برم تحقیق و عجله نکنم ؟ مگ ...

ایشالله که اتفاق خوب بیفته براتون عزیز دلم ♥️

اشتباه عنوان کردم گلم بیشتر منظورم این بود که بخاطر سن ازدواج بد نکنید