2777
2789
عنوان

مجرد وسن بالا هستم کسی هست اینجا بالای

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 148 پست
من گلم بگو که خودم هم داغون داغونم از همه جا رونده

مرسی عزیزم اومدی چطور میگذروتی ؟با تنهایی کنار اومدی یا فکر می‌کنی میتونیم ازدواج کنیم 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم۳۹سالمه

عزیزم حس تنهایی داری ؟من خیلی حس تنهایی دارم افسرده شدم امید به آینده ندارم متاسفانه احساس زشتی زیاد دارم

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بیشتر ببینید
از حرفای پشت سرم که مردم و فک و فامیل میزنن باهم جمع شدن و آبرومو بردن به ناحق خیلی وقته از خونه بیر ...

عزیزدعام میکنم خدا خودش راهی بزار جلو پات اینقدر خوشبخت بشی که همه اطرافیانت هاج و واج بمونن

26 سالمه به احتمال زیاد تا اخر عمر مجردم

فقط میگم خداااا نکنه ببین اگه کیس خوب اومد ولش نکن

بیشتر ببینید
عزیزم حس تنهایی داری ؟من خیلی حس تنهایی دارم افسرده شدم امید به آینده ندارم متاسفانه احساس زشتی زیاد ...

از افسرده کار من گذشته کلا مثل سنگ شدم فقط روزهامو میگذرونم تا بمیرم

عزیزم حس تنهایی داری ؟من خیلی حس تنهایی دارم افسرده شدم امید به آینده ندارم متاسفانه احساس زشتی زیاد ...

منم کنایه خانواده دوست  همسایه خیلی دعا کردم این ماه خیلی گریه کردم عید شد اما انگار من تموم شدم دیگه حس نفس کشیدن ندارم

از افسرده کار من گذشته کلا مثل سنگ شدم فقط روزهامو میگذرونم تا بمیرم

وای خدا نکنه شاغلی عزیزم ؟

بیشتر ببینید
عزیزدعام میکنم خدا خودش راهی بزار جلو پات اینقدر خوشبخت بشی که همه اطرافیانت هاج و واج بمونن

ممنونم گلم 

هرروز دعا میخونم خدا به دلم ارامش بده از حاشیه ها دور بمونم و راهی بذاره که از اینجا بریم خیلی خسته ام

منم کنایه خانواده دوست همسایه خیلی دعا کردم این ماه خیلی گریه کردم عید شد اما انگار من تموم شدم دیگ ...

انگار آدم همه جا اضافس 😞حداقل من که همچین احساسی دارم حس دوست داشته نشدن دارم 

بیشتر ببینید