2777
2789
عنوان

پول پول میاره جریان پسر همسایه مون شونزده سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوست داشتم گفتم به کسی هیچ ربطی نداره

بحث ربط نیست اون دوستمون دلش برات سوخت اگر نه که تشویقتم میکنه تا بیشتر بگی و بیشتر برگرده به خودت

یعنی هنوز نمیدونی دقیقا چیزی که برای دیگران ارزو کنی سر خودت میاد؟

والا ما بدترین بلارم سرمون بیارن باز جرات نداریم بگیم همون بلا سر طرف بیاد و میگیم خدایا واگذار کردم ب تو اونوقت شما

نگو خب وا. ینی چی به کسی ربط نداره. باید جلو زبونت بگیری😵‍💫

دقیقا زمانی به کسی رلطی نداره که مسأله‌ی شخصی باشه 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵

اگر باباش طلا ساز نبود کی به این بچه کار میداد آخه چی میگی

بعد عزیزم این حرف من از روی تجربه بود حرف های من در آوردی و شعار نبود 

بعد عزیزم این حرف من از روی تجربه بود حرف های من در آوردی و شعار نبود

خب تجربه شما نمیتونه واسه همه صدق کنه عزیزم شرایط ایشون کلافرق داشت مستقل که کار گیر نیومده بود کارو گذاشتن تو بشقاب بهش دادن با صاحب کاری که بابات باشه 

بعد اینو میشه با اون بچه ۱۵ ساله ای که تعمیرگاه شاگردی میکنه با کار سخت و حقوق خیلی کم مقایسه کرد

شکرت🌱🦋 

افرین به این پسر واقعا باید تحسینش کرد ، همین که روحیه کار و پیشرفت و مستقل شدن داره نشون میده اینده درخشانی در انتظارش باشه حالا شاید اصلا تا دیپلم بخونه و بعد وارد عرصه کار و بازار بشه که به نظرمن این نشون دهنده زرنگی و با عرضه بودنش هست  و خدا الهی خیر به پدرومادرش بده بابت این نوع تربیت و انگیزه و حمایتی که نسبت به بچه اشون دارن ....

همین پسر ماشاالله به سن 30که برسه همه چی داره و اونوقت خیلی از ادمها که بچهاشون کاری نکردن و یا دنبال درس بودن و نتونستن شغل خوب پیدا کنن حسرتش را میخورن و بعد هم میگن از پدرش داره ولی واقعا اصلش را حساب کنی از عرضه و زرنگی خودش داره ولی خانوادش هم حامیش بودن ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
افرین به این پسر واقعا باید تحسینش کرد ، همین که روحیه کار و پیشرفت و مستقل شدن داره نشون میده اینده ...

دقیقا ماشالله مثل شوهر آبجیم 

میگند مامان و باباش به حدی پولدار بودند که اون ور خونه شون ناپیدا 

اما پسرشون از اول زندگیش می رفته برای خودش کار می کرده 

حالا خانوادش بر اثر یک اتفاق اموال شون رو از دست دادند اما پسرشون... 

حتی تونست اول زندگیش خونه رو ماشالله داشته باشه