2777
2789
عنوان

مجرد وسن بالا هستم کسی هست اینجا بالای

| مشاهده متن کامل بحث + 2228 بازدید | 148 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر کسی یه قسمتی داره عزیزم یکی هم زود ازدواج می‌کنه و دلش اصلا خوش نیست یکی هم دیر ازدواج می‌کنه خ ...

فدات شم مهربونم مرسی از اینکه اینقدر انرژی مثبت دادی امیدوارم حال دل خودت هم همیشه خوب باشه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بیشتر ببینید
هر کسی یه قسمتی داره عزیزم یکی هم زود ازدواج می‌کنه و دلش اصلا خوش نیست یکی هم دیر ازدواج می‌کنه خ ...

فدات شم مهربونم مرسی از اینکه اینقدر انرژی مثبت دادی امیدوارم حال دل خودت هم همیشه خوب باشه

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بیشتر ببینید
عزیز دلم من یاد مجردیام افتادم ،برده کارگر کلفت کلن همه چیز خانوادم بودم ،،،پدرم وقتی بچه بودم فوت ک ...

کمک کردن به خونواده بد نیست ثواب هم کردی 

اگه زیاد ازت کار میکشیدن بهشون اعتراض میکردی و انجام نمیدادی 

بعضی خانمای بدبخت هستن با شوهر بچه ننه بالای خونه مادرشوهر نشستن مادرشوهر هرروز مثل کلفت ازشون کار میکشه اونا که بدتره وضعشون 

کاربری دست دو نفره

اخی چه خوب گلم ان شاالله خدا همیشه برات بهترین روبیاره ان شاالله برای منم اتفاق بیافته منم دوست دارم ...

فقط یچیزی بگم هیچوقت به شغال باج نده هیچ وقت نزار کسی ازت سو استفاده کنه تو هر زمینه ای چه آشپزی چه موارد دیگه قدر و ارزش خودتو بدون انشاالله امسال یه بهت عالی و خدایی قسمت بشه

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
کمک کردن به خونواده بد نیست ثواب هم کردی اگه زیاد ازت کار میکشیدن بهشون اعتراض میکردی و انجام نمیداد ...

اونموقع بچه بودم و اونا داشتن از من سواستفاده میکردن ،منم زیادی دل رحم بودم تمام مسیولیت زندگی شونو رو دوش من گذاشته بودن الان که خودم متاهل شدم با خودم فکر میکنم چقدر خوب بود منم یکیو داشتم که اینکارایی که من کردمو برام بکنه 

اما اونا حتی برا زایمانمم بخودشون اجازه ندادن بیان پیشم یا حتی شب عروسیمم منو تنها گذاشتند و راه دور بهانه کردن نیامدن

قربونت برم ،انقدر زندگیو سخت نگیر ،انقدر رو چیزی زوم نکن میگن اگه باغبان شبانه روز به درختان آب بده هم تا فصل محصول نشد اون درخت میوه نمیده،گاهی برای رسیدن باید رها کرد باید بیخیال بود ، همیشه موفق باشی😘

اونموقع بچه بودم و اونا داشتن از من سواستفاده میکردن ،منم زیادی دل رحم بودم تمام مسیولیت زندگی شونو ...

همین زیادی خوب بودنت باعث شده بود ازت سوء استفاده کنن نباید اجازه سوء استفاده میدادی ربطی به مجرد بودنت نداشت به نظرم. الانم به خونواده شوهرت رو نده اونا اذیتت نکنن

منم مجرد 26 سالم خواستگارم تا حالا نیومده خونمون یه وقتایی میگم اینده خوبی ندارم یه وقتایی میگم مجرد موندن بهتر از داشتن شوهر بده 

کاربری دست دو نفره

من یه دوستی داشتم از شما چند سالی بزرگتر بود تا بمن می‌رسید ناله میکرد قشنگ تو چشام نگاه میکرد خوشبحالت که سرو سامان گرفتی شوهر خوب داری  من سنم بالا رفت کی میاد منو بگیره فلان و این حرفا من آنقدر باهاش حرف میزدم آرومش میکردم دلداریش میدادم چقدر براش غصه میخوردم

منو شوهرم از صفر شروع کردیم بعد چند سال یه خونه ماشین معمولی داریم

خداروشکر ازدواج کرد یه شوهر ی کرد که چیزهایی که ما داریم و اون یه شبه صاحب شد بدون درد سر بدون قناعت 

جالب اینحاست که این همه سال همیشه گوشم برا درد دلاش باز بود همینکه شوهر کرد جواب تلفنامو نداد دیگه 😆

همین زیادی خوب بودنت باعث شده بود ازت سوء استفاده کنن نباید اجازه سوء استفاده میدادی ربطی به مجرد بو ...

من اونموقع خواهر کوچیکه بودم  وقتم باز تر بود مادرم هم تمام مسیولیت دختراشو گردن من انداخته بود می‌گفت چون من نمیتونم برا فلانی اون کارو کنم تو وظیفه منو انجام بده ،

خانواده شوهر همیشه باهاشون رو راست بودم قدر ندونستن خداروشکر یه جای هفت خط گرفتم الان منو فهمیدن، درست میگی مجرد بودن خیلی بهتره تا شوهر بد  سنی نداری که چشمتو خوب باز کن 

انشالله شوهر خوب گیرت بیاد

فقط یچیزی بگم هیچوقت به شغال باج نده هیچ وقت نزار کسی ازت سو استفاده کنه تو هر زمینه ای چه آشپزی چه ...

دورت بگردم  بعضی وقتا خانواده تحت فشار میزارنم کاری که نمی خوام مجبورم انجام بدم چون تو این خونه زندگی میکنم بدترین حرفا رو بهم میزنن یه کاری میکنن احساس سربار بودن میکنم خدا هیچ دختری رو مثل من غریب نکن که حتی خانواده اش هم از دشمن بدتر باشن براش ،یه دنیاممنونم به خاطر دعای قشنگت 🌷خدا هزاربرابر برات خیر بیاره