2777
2789

از میدان وحدت تا شورابیل آژانس به چه قیمت می‌بره؟

همون آژانسا که اونجا وایمیستن..

بعد اسنپ به چه قیمته؟

یه سوال دیگه رفتم اونجا تا وحدت برگردم چقد میشه؟

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای این ساعت ۳۷تومن قیمت زد

خیلی خوبهه که این‌جوری من فکر میکردم حداقل صد تومن به بالاست..

من اسنپ ندارم باید نصب کنم ، فقط اومدن اسنپ طول می‌کشه یا گیر نمیاد؟

فردا برم اردبیل به نظرتون خوبه یا پس فردا؟

از نظر شلوغی میگم به خاطر عید فطر 

تازه وارد نیستم پنجمین کاربریمه😁 #مغز_پوسیده_و_زنگ زده_چاره ای_جز_تحمیل_عقاید_ندارد🙋🏻‍♀️وقتی نظرات و عقایدم باهات جور نیست و باهام ادامه نمیدی نشون از شخصیت خوبِ توعه و وقتی دنبال زیر بغل مار میگردی اینم شخصیت تو رو نشون میده، همه یِ آدما با هر عقیده ای محترمن جز آدمی که به جز عقاید خودش کسی رو قبول نداره! نزدیک قلعه ایم ، خستگی ممنوع🕊️🌱

بیشتر ببینید
تو اسنپ زدم ۴۲ تومناکوپلاس ۵۷ تومنهمون ۵۷ رو در نظر بگیر ،

چرا مگه اسنپ کار نمیکنه؟

بیشتر ببینید
خیلی خوبهه که این‌جوری من فکر میکردم حداقل صد تومن به بالاست..من اسنپ ندارم باید نصب کنم ، فقط اومدن ...

راحت گیر میاد

هروقت اومدی کلی خوش بگذره

گمون نکنم  شلوغی فرقی کنه

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی
من شورابیل زدماونجا رفتم دریاچه بزرگیه احتمالا بخاطر مسافتهای ورودی های مختلفش هزینه مختلف میشه

برا ورودی تو محوطه هزینه میگیرن؟

اون چقدره؟

اولین باره می‌خوام برم

بیشتر ببینید
راحت گیر میادهروقت اومدی کلی خوش بگذرهگمون نکنم شلوغی فرقی کنه

مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

بیشتر ببینید
من شورابیل زدماونجا رفتم دریاچه بزرگیه احتمالا بخاطر مسافتهای ورودی های مختلفش هزینه مختلف میشه

فقط یه ورودی اصلی داره 

از بقیه جاها هم جا هست برای وارد شدن 

میدان پلیس  ، روبروی پاساژ شوراسنتر 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی