2777
2789
عنوان

با نهصد تومن چه ماشینی میشه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1031 بازدید | 63 پست
سورن پلاس نخر جاش خیلی کمهمیتونی سمند ای اف سون بخری برای سفر هم عالیه

بچه ها ۲۰۷ صفر چنده الان حدودا

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

کوییکا هم ماشینهای خوبین ولی نمی‌دونم چرا انقد مسخرش میکنن بعضیاااا😐

بنظرم تو ک داری پول میدی برو حداقل صفرشو بیار 

ما برا خرید خونه ماشین مونو فروختیم یه بخششو دادیم واسه خونه یه بخش دیگه هم یه کوییک صفر آوردیم فعلا واسه جلو پامون 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤                  لطفاااا منو تو تاپیک های حس ششمی تگ نکنید حسم قویه اما نمی خوام به عنوان حس ششم معروف شم و درخواست دوستی هم اصلا ندید قبول نمیکنم ،با تچکر😁⁦❤️⁩
بیشتر ببینید
کوییکا هم ماشینهای خوبین ولی نمی‌دونم چرا انقد مسخرش میکنن بعضیاااا😐بنظرم تو ک داری پول میدی برو حد ...

آخه با این پول نمیشه ماشین صفر دنده اتومات گرفت یا ماشین خوب گرفت. کوئیک برا مسافرت خوبه؟ من با تیبا تا شمال رفتم ماشین بدی نیست فقط صندلیش یکم سفته.

ما تارا گرفتیم لیزینگی ولی از قرض خسته شدیم هی بدهیاش میاد 🥲ولی به شدت ماشین خوبی نسبت به ماشینای د ...

دنده اتومات یا معمولی؟ چند خریدین؟ مشکلی نداشتین باهاش؟