2777
2789
مورد اول مثل خودش متخصص و فوق تخصص مورد دوم پسر با تحصیلات دیگه ای ولی خیلیییی پولداررررر

این موردها تا الان پیش نیومده حقیقتا 

وکیل تازه کار مهندس با حقوق ۳۰ دبیر پرستار اینا بوده 

به علاوه دانشجوی پزشکی که خب تخصص اینا نگرفتن هنوز....

اخه همیشه با خودم فکر میکنم که پزشکان و دندون پزشکا ماهی صد خورده ای در میارن😂😂

در مورد اکثر پزشکا اشتباهه دیگه 😁

ولی دندونپزشکا و نمیدونم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواستگار مهندس اومد با حقوق ۳۰ میل رد کردم نظرت چیه ؟

ببین فقط شش دنگ حواستو جمع کن که به خاطر رشته و پولت نیان جلو 

یکی ندونه ادم رشته اش چیه یا ثروتش چقدره بیاد جلو عاشقش بشی فرق داره تا کسی که بفهمه بعد ادای ادم عاشق رو در بیاره و فقط واسه دک و پز بخوان زن پزشک بگیره 

منظورش اینه خرپولللل🤣🤣

ما که سینگل به گوریم ولی درکل شانس ما باشه موردمون ذاتی خر میشه ولی خرپول بودنش نه چشم آب نمیخوره😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

اگه می خوای بعدا پشیمون شی گیر بده که فقط با پزشک و متخصص و در آمد خفن ازدواج می کنم...

اگر می خوای پشیمون نشی...شغل خودتو فقط یک شغل و علاقه بدون نه یک آپشن بزرگ

و آزادانه و بدون تعصب همسرتو انتخاب کن...(نه با گیر دادن و تعصب روی آیتمهای خاص)

کسی رو که دوست داری مهرش به دلت بیوفته و معقول باشه 

این موردها تا الان پیش نیومده حقیقتا وکیل تازه کار مهندس با حقوق ۳۰ دبیر پرستار اینا بوده به علاوه د ...

صبور باشششششش عجله نکنیاااا بعد همه همکلاسی هات خفن ازدواج کنن تو عجله کنی وایستا بری سرکار جا بیفتی قشنگگگگگ یه وقت حماقت نکنیاااااااا 

شما پزشک هستی یا دندون پزشک، ولی هنوز عقلتون نمیرسه باید در درجه اول با یک انسان واقعی ازدواج کنی. ب ...

من میتونم طبق مورد های پیش اومده انتخاب کنم نه صرفا انتخاب بشم از طرفی مورد های الانم و با بچه ها در میون گذاشتم تا ببینم اصولاً جامعه چه فکری داره 

چون از یه پرستار خوشم میومد خانواده ام اجازه ندادن ....