2777
2789

بنظر من اگه درآمد شوهرش ماهی دویست به بالا باشه فرقی نداره چه شغلی

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم متخصص چشمه

همسرش نظامی

نمیدانم چرامردم حرف زدن بادهان پُر رابدمیدانندولی حرف زدن بامغزخالی را نه!بقول این پسربچه استرالیاییه: می‌دونید اگه اونایی که از مهاجرین غیرقانونی حمایت می‌کنن رو با اونایی که به حیوانات ولگرد غذارسانی می‌کنن از ارتفاع پرت کنیم پایین کی برنده می‌شه؟آفرین، جامعه
بیشتر ببینید
بنظر من اگه درآمد شوهرش ماهی دویست به بالا باشه فرقی نداره چه شغلی

رو چه حسابی حالا دویست گذاشتین پایه رو؟😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

دختر عموم شوهرش بنگاه مصالح ساختمانی داره

دختر داییم شوهرش باباش کارخانه لبنیات داره اونجا کار میکنه هر دو لیسانس

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

با هرکی که دوست داشت

اگه جایی باعث ناراحتیتون شدم حلالم کنید🧡اگر دوست داشتین برای خانوادم دعا کنین💚 اگر بلاگرین نیاز به تبلیغات دارین یا قصد خریدن فالوور اصل رو دارین بگین باقیمتی که حتی باورتون هم نمیشه🌱بیاین باهم همین الان یه صلوات هدیه کنیم به امام زمان

بیشتر ببینید

با کسی که دوسش داشته باشه اینکه فک کنی چون پزشکه حتما باید با پزشک باشه بنظر من اشتباهه ، از دوستان من خیلی هاشون پزشک هستن که همسر یکیشون تاجر فرشه ، یکیشون مهندسه عمرانه ، یکیشون شغلش ازاده 

رو چه حسابی حالا دویست گذاشتین پایه رو؟😂

اخه همیشه با خودم فکر میکنم که پزشکان و دندون پزشکا ماهی صد خورده ای در میارن😂😂

لطفا برای سلامتی مامان و بابام و داداشام یه صلوات بفرستین❤💋برای دوقلواهامم و پسرم هم دعا کنید😍خودم دیدم که دعای نی نی سایتا میگیره❤💋