کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فاطمه هستم دختری از دیار مازندران یادمه یه روزای تاپیک روز شمار برای تموم شدن سربازی عشقم میزدم بلاخررره تموم شد ۳ ساله جونمون به جون هم بنده انشالله امسال تاپیک بهم رسیدنمونو میزنممم براتووون
منم امسال همسرم نداد هر سال میداد امسال به همه خواهراش داد جز من اعتراض کردم تندی هم کرد دیگه من غلط بکنم ازش عیدی بخوام حالشو میگیرم حالا ندادی به کنار منو حساب نکردی به کنار تندی کردنش چی بود
همه فامیلامون وضع خوبی دارن همه اومدم خونمون کلی عیدی گرفتن ولی با اینکه دیدارمون هم پاگشا بود هم اولین عیددیدنی، عین گداها نفری ۱۰۰ ۲۰۰ عیدی دادن ولی پدر من خیلی بیشتر قبلش بهشون داده