2777
2789
عنوان

عمل بینی2ماه مونده به عقد🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 864 بازدید | 93 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حداقل باید ۶ ماه قبل عقد باشه دختر خوبیکم زودتر عمل کن

نمیتونم دکترم خیلی دیر به دیر وقت میده واسه همین افتاده ۲ ماه به عقد دقیقا😭

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

ن گوشتی خیلی شدید

چه خوب پس

بعد دو ماه فرم بینی شون چطوری بود؟

پره های بینی رو هم دکتر دست زده بود یا نه؟

🌱اَلْحَمْدُ لِلَّهِ كَمَا هُوَ أَهْلُهُ🌱و اگر بر تو بِبندند،همه رَه ها و گذر ها...ره پنهان بنماید،که کس آن راه نداند

روز به روز قیمت عمل داره میره بالاتر

دقیقا

امیدوارم درباره ش با شوشو مشورت نکرده باشیچون همین جوری تورو دیده و پسندیده و اگر خودت اقرار کنی از ...

نه نه حواسم به این یکی مورد هست لو ندم  ضعف هامو مقابلش🥺😅😂

همینجوری اش از شدت کم بودن اعتماد  به نفس و حرف فامیل شوهر به سرم فکر عمل افتاده وگرنه که اصلا عمل نمیکردم 

پس بکن من دوستام ۱ ماه بعد چسبن انداختن اونور بدون چسبم گشتن

میترسم فرم اش بد بشه یا خیلی ورم داشته باشه 

میترسم فرم اش بد بشه یا خیلی ورم داشته باشه

آهان حتی مشورت کن کدوم دکتر خوبه یانه بهترین دکتر رو انتخاب کن. 

مهربونا میشه برام صلوات بفرستین به اون چیزی که میخام برسم .ممنون🥰🥲 دعام کنید

برو پیش ی دکتر دیگه ارزش نداره ی دکتر خوب دیگ میدا کن

هرکاریم کنم میوفته نهایتا ۴ ماه یا ۳ ماه قبل عقد😭

ای کاش زودتر عمل میکردم خیالم راحت می‌شود 

بستگی ب بدن خودت داره ‌‌

دوستم دقیق ۴۰ روز قبل عروسی عمل کرد چون چماق بود با ورمم قیافش بهتر بود ولی من ک عمل کردم چون مشکل زیادی نداشتم ۶ ماه طول کشید ورمش بخوابه حس کنم از قبل کمی بهتر شده یک سال هم طول کشید عادت کنم

فامیلمونم عمل کرده بوده دو ماه بعد عمل انقد ورم داست انگار عمل نکرده بود بعد ۶ ماه کوچیک شده بوذ