2777
2789

مثلا خونه بابابزرگم تو یه خیابون بود توی شهرستان همه خونه ها یه شکل بتونی 

همه یه جور تا آخر 

اما الان یکی هفت طبقه است یکی سه طبقه 

اونوقت وسطشون یه خونه یه طبقه 

همه هم مشرفن تو هم دیگه 

اونوقت نماها یکی سنگ یکی گچ یکی کاهگل یکی واجبی 

واقعا شهرداری ناااابود کرده همه چیز رو 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب اینقدر اختلاف طبقاتی نبود

همه شبیه هم بودن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید

توی خونه های قدیم بوی زندگی میپیچید

به بزرگترت سلام برسونُ بگو: ما بزرگتری جز خدا نمی‌شناسیم!️⚜︎ #حسبی لله ʙᴀʙʏ ɢɪʀʟ 亗  یـه زمـانی میـمرد بـرام،الـان عاشـق شـده بایـد نجاتـش بدیـم…💔 غُرورِ چِشامو مَدیونِ بُغضِ گَلومَم🥂🕸    'تو سربازی گمنام بودی... من مارشالی هستم که تاریخ را بازنویسی می‌کنم'  از #دل‍‌ب‍‌ری ک‍‌ردن‍‌ای ع‍‌ش‍‌ق‍‌ت‍‌ون پ‍‌ی‍‌ش م‍‌ن ن‍‌گ‍‌ی‍‌د م‍‌ن ع‍‌ش‍‌ق‍‌م‍‌ ک‍‌ن‍‌ارم‍‌ ن‍‌ی‍‌س #ق‍‌ل‍‌ب‍‌م‍‌ درد م‍‌ی‍‌گ‍‌ی‍‌ره . . !😅❤️‍🩹🖤🚬  سوز برف رآ بآران ندارد.. سرعت ELX رآ هیچکس ندآرد..︽  بِرشِن ساقی حالم گنه نسخ پیک صدمم🖤🫤🍻  ب اون بچ قرتی بوگو امشو موخام مس بکنم با داشمون بیام بالاسرش😂 

بیشتر ببینید
البته الانم خوشگله ولی تو بالا شهر ها

نه بخدا 

اصلا اصول شهرسازی رعایت نمیشه 

مثلا اومدن تو کوچه ۶ متری خونه هفت طبقه با یه طبقه پنت هاوس درست کردن 

بغلش رو هم ایزوگام کرده 

بعد ایزوگام کار اومده با خط هچل هفت نوشته 

ایزوگام برادران غلامعلی 😑😑

عزیزم من شکل ظاهری میگم ولی خب عالیه که دعوتمون کن می‌آییم خونتون 🤤

خب منم شکل. ظاهری گفتم😂 ما شهر خونه هاییم

تشریف بیارید قدمتون رو چشم 😁

چنان روزی رسان روزی رساند که عقل اندر پیش حیران بماند