2777
2789
عنوان

کی گفته پسرا دل ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 6886 بازدید | 473 پست

همش میگین پسرا سنگ دلن دل دخترارو میشکنن خیانت میکنن ینی شما تا حالا دختری ندیدین که به پارتنرش خیانت کنه؟

دختری که تا دیروز برا یه پسر دیگه سودای عاشقتم سر داده بود به خواستگار دیگش صرفا به خاطر اینکه وضع مالیش خوب بوده جواب مثبت میده پس چرا اونموقع نمیگین دختره سنگ دله؟

چون دخترا راحت تر میتونن احساساتشونو بروز بدن و پیش دوستاشون و.... راحت تر میتونن بگن خیانت دیدن و دلشون شکسته ولی کمتر پسری پیدا میشه که غرورشو بشکنه و بگه دختره ولش کرده یا بهش خیانت کرده نباید گفت که همه پسرا سنگدلن

اگع شما ها تو زنذگیتون از طرف آقایی ضربه دیدین به این معنی نیست که همه پسرا همشون همینن

یا اگع شما تو رابطتون وفادار بودین به این معنی نیست همه دخترا همینن...

در این دنیای بی هیاهوی لال پرست،خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست ،چگونه شرح دهم لحظه به لحظه خود را به اینهمه ناباور خیال پرست، به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست🧡🍂

بیشتر ببینید

اتفاقا پسرا اگه واقعا عاشق بشوند خیلی بیشتر احساسی میشن تا دخترا مثلا شوهرم مطمئنم هستم ۱۰۰ برابر بیشتر از من عاشقمه، یا اکسم وقتی کات کردیم بهم گفت من هیچوقت نمیدونستم باهات کات کنم ولی این تو بودی که تونستی رابطه رو تموم کنی. به نظرم ظاهر دخترا ولی باطن پسرا به شرط عشق واقعی. 

🎁😍💋💌🌹♥️🍫🧸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوستان رها کنید ایشون دو روز قبل تاپیک زد هنوز دارید ادامه می‌دین 

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

بیشتر ببینید
از تاپیک های بررسی خواستگار همین جامعه آماری کوچیک اینجا بگیر برو جلومقایسه خواستگار هاانگار آفرهاین ...

خب این برمیگرده به بی اعتمادی دخترا میدونن مردا آخرشم میرم سراغ .‌‌‌‌.... به خاطر اون پشتوانه واسه خودشون میخوان شاید بخاطر تمام رنج هایی که شما مردا به دلشون میزارین 

باشه برو‌تو‌بغل مادرت گریه کن‌کسی‌جلوتو‌نگرفته‌سربازی برو‌یکم از لوسی و‌پرنسسی دربیای

کاش شما دخترا هم سربازی برین تا یاد بگیرین اینجوری نباید صحبت کرد

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

باشه برو‌تو‌بغل مادرت گریه کن‌کسی‌جلوتو‌نگرفته‌سربازی برو‌یکم از لوسی و‌پرنسسی دربیای

من یک زن زن ستیز نیستم که بخوام تو رو برای توجه خراب کنم،اما گفتن اینکه برو سربازی مرد شو؛هیچ جمله درست و قشنگی نیست.

تو با من زندگی کردی دیدی با چند نفر بودم؟کل عمرم با یکی بودم قصد ازدواج که بعد 5 سال رابطه خیانت کرد ...

من نمی‌دونم چجوریه که به همه مردای این سایت خیانت شده 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

بقیه مردا رو نمیدونم

اما مطمئنم شوهر من چیزی به اسم دل و احساس نداره

بشددددددت بی احساسه 

فکر کن انقد منو اذیت میکنه من بعضی شبها تا خود صبح میشینم گریه میکنم روشو میکنه اون ور میگیره میخابه......

بقیه مردا رو نمیدونماما مطمئنم شوهر من چیزی به اسم دل و احساس ندارهبشددددددت بی احساسه فکر کن انقد م ...

سادیسم دارن زورشون به بقیه مردا نمیرسه عقده هاشونو روی زنای دورشون تخلیه میکنن مخصوصا بفهمن میتونن از زن سواستفاده احساسی کنن