2777
2789
عنوان

مامانم بهم گفت خراب

| مشاهده متن کامل بحث + 1331 بازدید | 99 پست
ینی نزنم؟

بنظرم نه بلوندشون کن با پودر بلوند مخصوص صورت تیغ حوش میاره زخم میگنه زبر میشه صورت بند و وکس هم شل میکنن هم جوش لیزرم که کلفت تر برمیگرده اگر بوره ولش کن اگر معلوم میشه بلوند کن ولی تر نزن تو صورتت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برندار صورتت خراب میشه ولش کن، یا برو ارایشگاه بردار دفعه اول دعول میکنه بعد کاری ازدستش برنمیاد

دو دل شدم خیلی زیاد نیست زیادتر در نمیاد؟

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
ینی منظورش زن خراب نیستم؟

عزیزمممممم ای کاش همه حرف ها مثل حرف مامانا بود....بخدا الان اصلاح صورت خیلی برات جذابه یروزی اصلابرات مهم نیست واسه این چیزا خودت روناراحت نکن 

عزیزم منم یه مادرم

مامانت دوستت داره

منظورش خراب نیست که

مطمعن باش بیشتر از هر کسی حامی تو هست 

تو به دلت کاراتو کن ولی حفظ حرمت کن و خطوط قرمز رو رعایت کن

اون جز خوشبختی تو آرزویی نداره...

معلوم ک‌نه 

بعنی بد عادت کرد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
اهمیت ندهاین بهداشت شخصیه چه ربطی به این حرفا داره آخه موی صورت نشان دهنده سالم بودن و خراب بودن مگه ...

نمی‌دونم والا 

حرصم میگیره مثلاً روشنفکره

جانِ هر زنده دلی، زنده به جانی دگرست...گاهی آدم‌ها رو می‌فهمی،ولی کسی نیست که خودت رو بفهمه.  شاید یه روزی تو دل یه سکوت،  یه نفر پیدا بشه که قصه‌ی بی‌صدا بودن تو رو شنیده باشه

بیشتر ببینید
وا مگه هر کی صورتش رو شیو میکنه خرابه 😐

نگفته خراب ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید