2777
2789
عنوان

چیزی که از اینجا هیچ وقت یادم نمیره اینه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من به غلام نصاب میخندم 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

چی بود قضیه؟

یه نفر روز 13 بدر چند سال پیش تاپیک زده بود

شوهرم دعوام کرده خاک برسرش. چون من پلو پز اوردم توی طبیعت ماکارونی بپزم بعد برق نبود. بهش گفتم منو ببر توی یه پمپ بنزین توی جاده که پریز برق پیدا کنم...

سالاد رو خراب کردم. دستام گوجه ای شده

اصلا یه داستان به هم وری

کاربری دست دو نفره. 

ماجرای اینو نمیدونم اگه حوصله داری تعریف کن

ببین این ماجرا و اقدس 00000 کلا جنجالی شد 

یه روزی روزگاری یه خانومی با شوهرش و خانواده ی شوهرش برای کاری میرن یه شهری🚗🚗

ازقضا خانواده ی شوهرش تو اون شهر یه فامیلی داشتن که اینا رو میبینن و دعوتشون میکنن خونشون.🏠

این خانواده هم خوش و خرم پامیشن میرن مهمونی😀😁

میزبان یه زن و شوهر پیر و عروس و پسرشون بودن

موقع غدا خوردن عروس خانم مذکور میره دشوووری و بعد از چند دقیقه از تو دشوووری صدا میزنه  :غللاااااام بیا نوارمو عوض کن😐😷😞

بعد آقا غلام قصه ی ما سراسیمه و برسرزنان میدوئه میره تو دشورری تا زنش بیشتر از این آبروریزی نکرده نوارشو عوض کنه😲😤😮😕

قصه ی ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید🐔🕊(عکس کلاغ نداشتیم😂)

بعد از اینکه استارتر این تاپیک رو زد و ماجرا رو تعریف کرد دوستای نی نی سایتی اسم آقاهه رو غلام و لقبش رو نصاب گذاشتن.😁😁

مال 12 13 سال پیشه 

این کاربر دیگه نمیاد 🌹                             حساب کاربری منتقل شد                   لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید و صلوات بفرستید 🌹🌹                       

ببین این ماجرا و اقدس 00000 کلا جنجالی شد یه روزی روزگاری یه خانومی با شوهرش و خانواده ی شوهرش برای ...

ببین من پوکیدم از خنده

ولی با لپ تاپ اومدم ایموجی ندارم

تو 500 تا ایموجی خنده تصور کن (:

کاربری دست دو نفره. 

چی بگممن تو اون تاپیک نبودم ولی تو طبیعت تو‌کمپهای تفریحی آلاچیق ها پریز و برق و چراغ دارنامسال چند ...

نه بابا خانمه کلا توی این بادی ها نبود عزیزم

میخواستن برن کنار جاده بشینن

کاربری دست دو نفره. 

ببین من پوکیدم از خندهولی با لپ تاپ اومدم ایموجی ندارمتو 500 تا ایموجی خنده تصور کن (:

وای منم همینطورم کند میشم یکم