2777
2789

خانما من  167 قدمه و خب یک مقدار تپلم ۸۲ کیلوم.. ! خودم خودمو دوسدارم مشکلی ندارم جدا از مسله سلامتی

دوستم ناخن کاره بهش گفتم میخوام بیام سالن کی وقت داری با خنده گف واییی نه توروخدا با اون هیکلت نیا مشتری میپرونی🙂💔منم یه برو بابا گفتم ک انگار شوخیه گفت ن جدی سما حیف نیس من با این هیکل فاب توام و باز قهقه زد چیزی نگفتم ک ناراحتم و سعی کردم نشون ندم..؛(

خودش ۱۶۹ قدش و دور ور ۷۰ کیلوه‌.. خیلی حالم بده

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

😑 معلومه ناراحت میشدم همون موقع نصفش میکردم ! به اونچه در رابطه با هیکل من نظر میده 😒 سرسنگین شو باهاش! حالا انگار خودش باربیه 😂😂

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه بی شخصیت دیگه نه زنگ نه پیام😐😐😐

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍 جای toگوشه ی Galbمنه♡درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر🤍اگر مقدوره برای حاجتم یه صلوات بفرستید🦋

چرا با همچین بیشعور عقده ای و حسودی دوستی جوابش رو ندادی چرا هرچی از دهنت در نیمد به این عوضی نگفتی؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
بیشتر ببینید

دختررررررر برای چی باید ناراحت باشی؟؟؟ کجاست اون اعتماد به نفسی که باااااید داشته باشی؟؟؟؟؟ کی تعیین می‌کنه چی زیباست چی خوبه؟؟؟ تو همه جوووره زیبایی همه جوووره 

تو باید خودتو دوست داشته باشی با تمام وجودت هر جور که باشی هیچکس هیچکسسسس کامل نیست و بجای ناراحتی فقططط خداروشکر کن که خدا انقدر زود ذات دوست به ظاهر رفیقتو بهت نشون داد ازش فاصله بگیر 

کات و تمام 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید

عزیزم شما چهارده کیلو اضافه وزن داری..بهتره کنش هم کنی اماااااا به فدرری زیبایی .. ارزشمندی و گلی که همینجا باید دوستیتو با این آدم تموم کنی. 

هیچ دوستی..تاکید میکنم .. هیچ آدمی نمیتونه با اندام یکی دیگه شوخی بکنه... 

تذکر دادن خوبه.. چرا میگم خوبه؟ چون خودمم دقیقا عین تو اضافه وزن دارم و به لطف تذکر های چند آدم دارم کم میکنم.. اما هیچوقت اجازه ندارم احدناسی شوخی کنه با من... 

این کاربری دست چندین نفر است.

ناخن چیکارش به هیکل؟

هیکل تو چیکارش ب بقیه مشتریا؟

خواسته عقده گشایی کنه فقط

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !