2777
2789
عنوان

زل زد تو چشمام و دلم رو شکوند‌ بعد گفت شوخی بوده🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به منم یکی حرف خوبی نزد بعد گفت شوخیه از چشمم که افتاده بود بدتر از چشمم افتاد

بیخیال فراموشش کن ارزش نداره به دل بگیری 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  روزشمار بارداری نیست. ((پاینده و جاودان باد ایران))                                               

ببین من دقیقا مثل توعم قد و هیکل و اینا

خیلی درکت کردم عزیزم خیلی من ازین زخم زیونا شنیدم

ولی میدونی چیزی که فهمیدم اینه بیشتر این حرفا از سر حسادت میاد بخدا غیر این نیس یا اینکه طرف خیلی گاو و بی چاک و دهنه و نمی‌فهمه چی بگه که اصلا لیاقت دوستی نداره

من خیلی سکوت میکردم ولی هربار پرروتر میشدن

یکم تمرین کن و در نهایت خونسردی بهش بگو

نه اینکه حرصی بشیا

با خنده و شوخی

بگو مال ننه بابا تو رو نمی‌خورم که انقد میسوزی

😑 معلومه ناراحت میشدم همون موقع نصفش میکردم ! به اونچه در رابطه با هیکل من نظر میده 😒 سرسنگین شو ب ...

نوبت داد بهم بنظرت برم؟

اخه وافعا دلم شکست🙂💔من می‌شنوم این حرفارو ولی از صمیمی ترین دوستم ن

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

کار اون زشت بوده ولیتوام برو باشگاه اگه میتونی 🥲

باشگاه میرم که ولی فرقی نداره😭💔 فقط ثبات داده بهم 

کاربری متعلق به دو نفر:) خاله خواهرزاده🤭                             5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد!!  خانواده پر جمعیت"" ( خانومِ مهندس بشم💅🏿)

چه بی شخصیت دیگه نه زنگ نه پیام😐😐😐

ببین نوبت داد بهم

بعد اگه نرم بچه بازی نیس؟

چرا با همچین بیشعور عقده ای و حسودی دوستی جوابش رو ندادی چرا هرچی از دهنت در نیمد به این عوضی نگفتی؟

من کلا ساکتم زیاد نمیتونم سلیطه بازی در بیارم و یا از حق خودم دفاع کنم

ولی در این مورد گفتم اگه خیلی واکنش نشون بدم میشه نقطع ضعفم و دیگه هی ازش استفاده میکنه چون  قبلا با خواهرم همچین تجربه ای داشتم

نسبت به قدت چاق نیستی شاید سه چهار کیلو اضافه وزن داشته باشی

ولی زیاد زده بیرون

مخصوصا شکم و پهلو

ببین نوبت داد بهمبعد اگه نرم بچه بازی نیس؟

برو حتما 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
نرو پیشش اینجوری ناراحتت کرده آبرو ب قیافه و هیکل و پول نیس ب داشتن شخصیته

الان نوبت داده نرم بچه بازی نیس؟

دختررررررر برای چی باید ناراحت باشی؟؟؟ کجاست اون اعتماد به نفسی که باااااید داشته باشی؟؟؟؟؟ کی تعیین ...

اخه بار اول نیس میشنوم

از این ور میرم اون ور همه میگن عه فلانی کمتر بخور چاق نشی عه فلانی اذیت نیستی و هزار تا چیز دیگه

در صورتی که واقعا چیز زیادی نمیخورم باشگاهم میرم

دیگه واقعا از حرفاشون ناراحت میشم..

اخه بار اول نیس میشنوماز این ور میرم اون ور همه میگن عه فلانی کمتر بخور چاق نشی عه فلانی اذیت نیستی ...

باید یاد بگیری اهمیت ندی ...میدونم خیلییی سخته اما شدنیه و از همه مهمتر کسی که بهت تیکه میندازه خودشم یه انسانه و پر از عیب تو هم عیباشو بزن تو روش و بگو 

وووووو

از همه مهمتر اینجور وقتا نذار بفهمم ناراحت شدی وگرنه نقطه ضعف میگیرن ..یه لبخند با اعتماد به نفس بزن و خودتو دوست داشته باش توی این دنیا هیچکسو جز خودت نداری خودتو دوست داشته باش