2777
2789

بچه ها شمام شده بیماری که ازش میترسید رو تصور کنید ؟؟مثلا فکر کنید فلانجایید و اون بیماری رو دارین؟؟؟چیکار کردین خوب شدین؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خب اورتینکرم..یعنی نشخوار فکری دارم،قبلا خیلی بیشتر بوده الان کمتر شده با یسری چیزا..و اینکه به همه چیز فک میکردم همش یه فیلم از آینده میچیدم طوری که هرچی پیش میومد دیگه از یجا ب بعد جدید نبود و همچی به اورتینکام برمیگشت..الان بهترم،الگو دارم 

شد شد..نشد،صدای موزیک رو بلندتر میکنم. 

من اکثرا سرطان رو تصور می‌کنم چون تو خانواده ام زیاده

نکن عزیزم..هرچقدر  هم تو خانواده زیاد باشه دور از جونت جذبش میکنی،بهش فک نکن

من خب اورتینکرم..یعنی نشخوار فکری دارم،قبلا خیلی بیشتر بوده الان کمتر شده با یسری چیزا..و اینکه به ه ...

این چه جور بیماریه حس میکنم منم مث شمام میشه بیشتر توضیح بدین

کاربری دست دو نفره دوستان

این چه جور بیماریه حس میکنم منم مث شمام میشه بیشتر توضیح بدین

بیماری نیست..مشکلی از تروماهای بچگیه،به همه چیز فک میکنی از همه چیز جلو جلو میترسی طوری که اگه پبش بیاد غافلگیر نمیشی..انگار همیشه نگرانی،به همه چیز فکر میکنی

شبا از زور شدت فکر سردرد میگیری گاهی

مال من زمینه ای بود ولی کم کم کمتر شد

کپی خودتم پس

من الان بهترم..اکثر دهه هفتاد و هشتاد دارنش که از بچگی نشات میگیره،ولی میشه با تمرین بهترش کرد..افراد جدید تو زندگیم خیلی کمک کردن