2777
2789

مثلا الگو چند تا انگشتر بعد الان هیچ کس نمیندازه حتی اونایی که دارن هم 

بعد من حس می‌کنم خیلی بده دیده میشه این شکلی یعنی دو برابر اینم داشته باشم باز میندازم 

حس می‌کنم خیلی زنانه دیده میشه و برای زنه دیگه طلا 

حالا نظر بدین ؟شما میندازین یا دیدین کسایی که زیاد میندازن ؟

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید

من مث کلاغم هرچی طلا مادرم داره و برام آوردن آویزون خودم میکنم💔😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

النگو که خب زنانه نیست خیلی تا یک حدی خوبه ، زیاده روی نشه البته! 

انگشترم یکی حلقه کافیه 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

اره اتفاقا برای خانما استفاده از طلا خوبه هرچی حالتو خوب میکنه انجام بده من خودم فقط ی گوشواره میندازم حوصلم نمیکشه دیگ انگشتر باشه تو دستم دلم میگیره ولی شمابندلز لذت ببر عیبش چیه

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن

بیشتر ببینید
من مث کلاغم هرچی طلا مادرم داره و برام آوردن آویزون خودم میکنم💔😂

منم 🤣🤣🤣

مذهبی ها فکر میکنن خدا فقط برای اوناست مثلا اون زن میلیارد خیر که میلیون ها بچه رو از فقر و گرسنگی نجات داده اما بی حجابه و دستش ناخن داره بنده بد خداست و قراره بره جهنم اما اونی که رعایت میکنه با کدوم پا بره دستشویی و به اسم امر و نهی دخالت کنه در زندگی مردم بنده خوب خداست و خدا برای اونه در حالی که اون میلیارد و خیر و موفق و بور و زیبا این تفریح در نی نی سایت……به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه البته مرد و زن نداره زن بد از مرد بد بدتره من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بیشتر ببینید

من دوست ندارم ۱۰ تا النگو دارم دست نمیکنم 

ولی زن داداشم ۱۵ تا النگو دستش هست گوشواره زنجیر ... 

هرکسی ی طوره

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....

من النگو نمیندازم اما دستبند و گردنبند و گوشواره رو میندازم البته ازداواج نکردم

اره قشنگ دیده میشه 

بیشتر ببینید