2777
2789
عنوان

لهجه مشهدی😂

283 بازدید | 47 پست

ای دوستان غیر مشهدی که با مشهدی ها تعامل داشتین😅

چجوریه ک ما با اینکه اون لهجه مشهدی قدیم رو نداریم ولی بازم هر جا میریم میفهمن ک مشهدی ییم؟😂

امروز با مامانم اینا کلی نشسته بودیم ب فکر کردن ک ما ک معمولی حرف می‌زنیم بقیه از کجا میفهمن؟

شما بگین آیا کلمات خاصی هست ک ما میگیم و شما نمیگین؟ یا مدل حرف زدمون فرقی میکنه مگه؟😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من خودم خراسانیم و با اینکه اصلا با لهجه صحبت نمیکنم اما به قول شما جایی خارج استان میریم متوجه میشن خراسانیم😁😁😁

دلیلشم اینه از کلمات و اصطلاحاتی استفاده میکنیم که مختص منطقه خودمونه

و حتی فعل هایی که تو جملات روزانه به کار میبریم برای جاهای دیگه خیلی متداول نیست

خدایا دوستت دارمممم ❣❣
من خودم خراسانیم و با اینکه اصلا با لهجه صحبت نمیکنم اما به قول شما جایی خارج استان میریم متوجه میشن ...

خب چیا؟؟ آخه واقعن نمیگیم خیلی چیزا رو افعال رو ک دیگه موروم مِرَن مِری ک نمیگیم از کجا میفهمن خب؟😅

من تهران زندگی میکنم مشهدی ام تا با مامانم تلفنی حرف میزنم همکارام میگن عه لهجه ات برگشت. یه مقدار بغضی کلماتو میکشیم

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
بیشتر ببینید
اقا داریم میگم ما اینطوری حرف نمی‌زنیم اینا رو خودمون میدونیم بابابزرگم یکم اینطوری حرف میزنه بعضا م ...

خودت فکر‌ می‌کنی اینطوری حرف نمی‌زنی تو بعضی کلمات مشخصه 

آینه میگه تو همونی که یه روز می‌خواستی خورشید با دست بگیری ،ولی امروز شهر شب خونت شده ،داری بی صدا تو قلبت میمیری ....