2777
2789

وقتی بعد از طلاق می‌خوای قوی باشی ولی بقیه نمی‌ذارن!

طلاق، برای خیلی از زن‌ها به معنی یه نقطه‌ی پایان نیست، بلکه یه شروع جدیده. اما گاهی این شروع جدید اون‌قدر که باید، آسون نیست. چون وقتی تصمیم می‌گیری قوی باشی، انگار دنیا دست به دست هم میده تا یادت بندازه که "تو یه زن طلاق‌گرفته‌ای!" انگار باید همیشه توضیح بدی، جواب قضاوت‌ها رو بدی، یا حتی خودتو کوچیک کنی تا بقیه راحت‌تر قبولت کنن.

ولی یه حقیقت بزرگ وجود داره: تو برای هیچ‌کس زندگی نمی‌کنی، جز خودت!

چرا دیگران نمی‌ذارن قوی باشی؟

✅ چون بعضیا دوست دارن تو رو توی نقش قربانی ببینن.

اگه بخوای بخندی، کار کنی، خوش بگذرونی، ممکنه بگن: "انگار براش مهم نبود!" ولی اگه غمگین باشی و شکست‌خورده، میگن: "دیدی گفتم؟ طلاق زندگیو نابود می‌کنه!" پس هر کاری بکنی، یه عده حرف دارن. اینجاست که باید بفهمی: رضایت بقیه هدف زندگی تو نیست.

✅ چون جامعه هنوز کلیشه‌های قدیمی داره.

بعضیا فکر می‌کنن زن بعد از طلاق باید یه گوشه بشینه و منتظر بمونه ببینه چی به سرش میاد. اما واقعیت اینه که تو یه آدمی، یه زن قوی که هنوز هزار تا آرزو، هدف و شادی توی زندگیش داره.

✅ چون ترس خودشون رو روی تو منعکس می‌کنن.

خیلی از آدم‌ها، مخصوصاً اونایی که خودشون توی زندگی زناشویی‌شون خوشحال نیستن، می‌ترسن ببینن که تو بعد از جدایی هم می‌تونی خوشحال باشی. چون این یعنی مشکل از "طلاق" نیست، مشکل از زندگی‌ایه که اونا جرأت تغییر دادنش رو ندارن!

چطور قوی بمونی، حتی وقتی بقیه نمی‌ذارن؟

1️⃣ ذهنیت قربانی رو کنار بذار.

طلاق یه اتفاقه، نه یه برچسب. هرکسی توی زندگیش چالش‌هایی داره، این چالش تو بوده، ولی تو هنوز همون آدمی هستی که می‌تونه زندگی رو بسازه.

2️⃣ دنبال تأیید بقیه نباش.

اینکه دیگران چی فکر می‌کنن، به خودشون مربوطه. تو برای خودت زندگی کن، نه برای راضی کردن اونا. هر چقدر بیشتر به نظر بقیه اهمیت بدی، کمتر به خودت اهمیت میدی.

3️⃣ دنیای جدیدی برای خودت بساز.

خیلی از زن‌ها بعد از طلاق، حس می‌کنن که هویت قبلی‌شون رو از دست دادن. اما این یه فرصت طلاییه! حالا وقتشه که چیزایی که همیشه دوست داشتی امتحان کنی، ولی جرأتشو نداشتی، انجام بدی. یک مهارت جدید یاد بگیر، سفر برو، توی کاری که دوست داری حرفه‌ای شو!

4️⃣ از آدم‌های منفی فاصله بگیر.

بعضی از آدم‌ها فقط انرژی منفی میدن. اگه دور و برت پر از افرادیه که دائم بهت حس بد میدن، این جمله رو یادت باشه: "من لایق آرامش خودمم." پس با آدم‌هایی وقت بگذرون که بهت حس خوب میدن، نه اونایی که سعی دارن تو رو پایین نگه دارن.

5️⃣ روی سلامت روانت کار کن.

اگه حس می‌کنی که گاهی سنگینی نگاه‌ها و حرف‌های مردم داره نابودت می‌کنه، با یه مشاور یا تراپیست صحبت کن. کمک گرفتن نشونه ضعف نیست، نشونه‌ی رشد و خودآگاهیه.

6️⃣ ثابت کن که یه زن مطلقه یعنی یه زن قوی!

خیلی از زن‌هایی که الان الگوهای موفقی هستن، یه زمانی این راهو رفتن. زندگی بعد از طلاق می‌تونه قوی‌تر، آگاه‌تر و حتی شادتر باشه، فقط کافیه خودت رو باور کنی.

یادت باشه...

تو نه "زن شکست‌خورده‌ای" و نه یه آدم ضعیف. تو کسی هستی که تونستی توی سخت‌ترین لحظات زندگیت، تصمیمی بگیری که خیلیا جرأتش رو ندارن. این یعنی قدرت! این یعنی شجاعت! پس لبخند بزن، قوی باش، و بذار دنیا ببینه که یه زن، حتی بعد از سخت‌ترین جدایی‌ها، می‌تونه دوباره بدرخشه.

منتظر داستان‌های الهام‌بخش شما هستم! شما چطور با این چالش‌ها کنار اومدید؟ 🌱

چرا طلاق گرفتی ؟

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید

من که متاهلم و امیدوارم هیچوقت به نقطه ای نرسم که جدایی تنها راهم باشه

ولی معمولا لفظ طلاق و مطلقه برای خانوما بیشتر اذیت کنندست نه شما آقایون....

اونی که باید خیلی قوی باشه خانومه نه آقا

نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کل متنی که خوندین همین سوال به ذهنتون رسید؟

متنو نخوندم عنوانو خوندم 

بچها هرکی امضامو دید تا اخر بخونههههههههه لطفا واسم دعا کنین دردسر برام درست نشه اونی ک میخاد دردسر درس کنه برام منصرف بشه یدونه برام صلوات بفرستین خدا هرچی میخایین بهتون بده اگ دعا کردین لایک کنین بفهمم حداقل 😢😢دعام کنین گناه دارم بخدا😔اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بیشتر ببینید