2777
2789
عنوان

فردا اول ماهه و دوشنبه س برای شروع ختم واقعه برای ثروتمند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2038 بازدید | 132 پست
ن عزیزم اینطور نیس ک بشینی اینو بخونیولی دیدی خیلی جاها سود میکنی میگی عجب شانسی اوردم یا میای حساب ...

چهل روز باید بخونیم؟

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
اگر اول ماه قمری دوشتبه باشه بری ختم واقعه روز اول یکی روز دوم دو تا تا روز چهارده ۱۴ تاواقعه هم ک ب ...

اشکال نداره اگه بین قرائتها فاصله بیفته؟!

مثلا روز شیشم که قراره ۶تا بخونیم، دوتا صبح دوتا ظهر دوتا شب بخونیم؟

پشت هر کاربری یه قلب هست❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خیلی زیاده😢هرکدوم تقریبا پنج دیقه باشه،چهارده تا فک کنم یک ساعت و ده دیقه طول بکشه

اخراش روون میشی راحت میخونی

من یه بار این ختم رو پنج شش سال پیش انجام دادم هنوزم یادمه تا میبینم بقیشو میخونم

یدونش ۳ ۴ دقیقه میشه میارزه

۱۴ روز

مرسی عزیزم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A                                                  

بیشتر ببینید
🥰💚قبول باشه

قبول حق☺️

بیشتر ببینید
من اخرین بار فکر کنم سال ۹۸ بود خوندمبعد اون نمیدونم شده من خبر نداشتم بخونم یا نشده اینجوری

برای اینکه دقیق بگم باید تقویم رو ببینم ولی چند سالی هس که نشده 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
برا ثروت باید تلاش کرد وکرنه همه کارشون و ول کنن بیان دعا بخونن

من خیاطی میکنم کاور مبل

کارمون خوبه ولی با گرونی خیلی کار کم شده

از طرفی پوله برکت نداره

نمیگه کار نکن پول بیاد میگه شرایطی پیش میاد که یه حرکتی بکنی پولم بیاد

خدا لعنت کنه همه ی زن ومردهای متاهل خیانتکار را
ن ۱۴ روزامشب شروع کتید روز اول یکی روزم دوم دوتاتا روز ۱۴ چهارده بار

مطمئنی امشب شروع کنیم ؟

از فردا نیست؟

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
چرا ۲ سال قبل هم من خوندم .ماه رمضون نیود .یک ماه دیگه بود

حدود سه سال هس که مصادف نشده اول ماه با دوشنبه