2777
2789
عنوان

فردا اول ماهه و دوشنبه س برای شروع ختم واقعه برای ثروتمند شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 132 پست
نه منظورم این مگه روزش فرق داره؟

التماس دعا 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه منظورم این مگه روزش فرق داره؟

خیلی به ندرت پیش میاد اول ماه بیفته دوشنبه که بشه این ختم رو انجام داد 

چند سالی هس این اتفاق نیفتاده

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
میگم این که روزانه هست،یعنی مثلا روز ۱۴ باید ۱۴ بار هم این دعا خونده بشه؟ببخشید انقدر سوال پرسیدم

بعد از اتمام خوندن سوره ها این دعا خونده بشه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
ببخشید برای پیشرفت غیر ثروت مثلا قبولی چه سوره ای ختم کنم

ذکر استغفار ۴۰۰ تایی امام صادق من خیلی اعتقاد دارم بهش

یا علم به دست میاری یا ثروت ینی امگان نداره دست خالی بمونی حتما اتفاق میفته

من ک یبار ۶۰روز گفتم ولی بعد ها وسطاش هعی یادم رفته

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

بیشتر ببینید
بهترین ختم 😍😍😍😍

التماس دعا فرج

بیشتر ببینید
ببخشید چجوریه

اگر سرچ کنید بهتر متوجه میشد 

ولی یه ذکر نسبتا طولانی هستش استغفرولله الذی لا اله الا هوالحی القیوم ........

بعد این ذکر از اول ماه قمری ک شانس شما فرد هم اول ماه هست شروع میکنی ۴۰۰ بار میگی و هر روز تا قبل اذان مغرب تموم میکنی

تا ۶۰ روز 

اولاش یکم سخته ولی به این فکر کن هم گناهات میریزه و هم حاجتت روا میشه و کلی برکت میاد تو زندکیت حالا خودت متوجه نیشی انقدر زندکیت هموار میشه ک نگو 

اعصاب خوردی کم میشه آسیبات کم میشه  

بیشتر ببینید

سلام خیلی ممنونم از استارتر که یادم انداخت این ختمو انجام بدم

فردا روز اخرشه 

حاجت روا باشی برای منم دعا کن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

سلام خیلی ممنونم از استارتر که یادم انداخت این ختمو انجام بدمفردا روز اخرشه حاجت روا باشی برای منم د ...

سلام عزیزم

التماس دعا فرج 

قسمتت بوده گلم 

منم خیلی خوشحالم هرطور شد تونستم هر روز بخونم و فقط فردا مونده ک اونم خواستم برم حرم بخونم اگر قسمت بشه 

بیشتر ببینید

از همگی قبول باشه 

التماس دعا

بیشتر ببینید