2777
2789

تاپیکم تو پر بازدیدا بود گفتم جاریم هی زخم زبون میزد

من به خاطر رابطه برادرا هیچی نگفتم،من دیروز به همسرم گفتم و همسرم از دست من عصبی شده

میگه حرف از دهن من یا هرکس دیگه بیرون نیومده ده تا حرف بار گوینده میکنی بعد این همه مدت نشستی پشت من حرف زد تو هم گوش دادی،قابل حمایت نبودم؟دوتا هم تو میگفتی 

وای خیلی اعصابم خرده از دستش

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حق با ایشونه

یعنی همسرم؟

عجب

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
بیشتر ببینید
با اجازه اسی بچه ها درآمد ماهیانه ۳۰ میلیون واسه یک نفر مجرد خوبه؟

اره

بیشتر ببینید

کاش میگفتی خب دوست داشته زنش پشت اش دربیاد 

توام ک هیچی نگفتی نباید همونو میزاشتی کف دست شوهرت ک 

میگفتی منم عصبی شدم گفتم این چه حرفیه و بخاطر احترام و اینا پاشدم رفتم

اینجوری کمتر ناراحت میشد

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
کاش میگفتی خب دوست داشته زنش پشت اش دربیاد توام ک هیچی نگفتی نباید همونو میزاشتی کف دست شوهرت ک میگف ...

گوش نمیده من چی میگم

میگم نگران رابطه بینتون بودم،میگه از کی تاحالا تو نگران کس دیگه میشی؟

واقعا عصبانی ام

بیشتر ببینید
دلسوزی کو..ن سوزی میاره خواهر

اخ گفتی

بیشتر ببینید

راست میگه تو همون تاپیک هم من دیدم شما پشت شوهرت در نیومدی جلو جاریت تعجب کردم چون آدم انتظار داره زن وشوهر پشت هم در بیان و اجازه زیاده گویی به کسی درمورد شریک زندگیشون ندن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بله چون من خودمم ب شخصه وقتی دخالت کنم یا برا خانوادش دلسوزی کنم بدش میاد

دلسوزی من این بوده که حرف جاری رو دنبال نگرفتم تا دعوا شه،نه این که دخالت کرده باشم

بیشتر ببینید
گوش نمیده من چی میگممیگم نگران رابطه بینتون بودم،میگه از کی تاحالا تو نگران کس دیگه میشی؟واقعا عصبان ...

نه نگو هیچی نگفتم 

والا منم بفهمم همسرم حمایتم نکرده ناراحت میشم خب

بگو گفتم فلانی خانم این چه حرفیه ۴ تا حرف ساده بزار روش بگو اخم و تخم کردم ولی ب حرمت اینکه مهمان بودیم و زن برادرت باردار ام بوده دیگه ادامه ندادم تازه همونم گفتم کلی ناز و ادا اومد منم پاشدم رفتم 

احتمالا بد بیان کردی درست بگو

♡درد دل در دل بماند بهتر است♡کاربری دست دونفره به طور موقت
دلسوزی من این بوده که حرف جاری رو دنبال نگرفتم تا دعوا شه،نه این که دخالت کرده باشم

اینم ب نوعی کوتاه اومدن و از حق خودت و همسرت گذشتنه

اصلا کار پسندیده ایی نبوده

فکر کردید لطف کردید اما فقط خودتون رو کوچیک کردید در جریان تاپیکتون بودم

لطفا لطفا لطفا لایک نکنید ممنونم💙