2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از لحاظ اخلاق واقعا خوش به حالشون خیلی خوش اخلاقن 

به دنیا آوردن یک بچه در خانواده ای فقیر یعنی اینکه اون بچه قراره حتی حسرت کوچکترین چیزا رو بخوره، قراره واقعیت های زندگیش رو جلوی آدما پنهان کنه، قراره از طرف تو که پدر و مادرشی نه بشنوه، ناراحتی بکشه و بروز نده، قراره با حالت تهوع برانگیزترین نحو خودشو راضی کنه به کمترین ها، حتی موقع ازدواجش مجبوره به کمتر از خودش راضی بشه، قراره حسرت یه رستوران و غذای خوب و خاطره ماندگار در سال توی دلش بمونه، اون بچه جلوی دوستاش سر بلند نیست، اون پر از کینه و عقده و اشک هایی که توی دلش جمع شدن میشه، پس شما که وضع زندگیت خوب نیست، لطف کن و باعث همچین بچه ای نشو که کل زندگیش رو به آتیش میکشی...              ♥️Azərbaycanım

بیشتر ببینید
الان جنوبیا فرهنگ و اصالت و هرچیزی که گفتید رو ندارن؟…

مشکل خود تحقیری دارین ؟

خب از اونا تعریف کرد قرار نیست که از همه تعریف کنه اگه اینجوریه باید به همه جز شمالیا بر بخوره؟

منکه به عنوان غیر شمالی مشکلی ندیدم تو پیامشون

از لحاظ اخلاق واقعا خوش به حالشون خیلی خوش اخلاقن

قربونتون 🥰

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

الان جنوبیا فرهنگ و اصالت و هرچیزی که گفتید رو ندارن؟…

جنوب که دریاش خیلیی قشنگ تر و تمیز تره

والا از خوندن جملاتش تعجب کردم. شمال فقط برا سفر ۳'۴ روزه خوبه نه بیشتر

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.