2777
2789
عنوان

خوشبحال اونی که شمالیه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1836 بازدید | 138 پست
الان جنوبیا فرهنگ و اصالت و هرچیزی که گفتید رو ندارن؟…

دنبال دعوایی؟ 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کوجای شمالی😍😍

آمل اومدم 

خونه مادرشوهرررر

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

خدایی راست میگی من عمم از بس عشق شمال بود رفته اونجا زندگی میکنه لامصب دیگه نمیاد یه سر به ما بزنه

😂

فقط دنبال تنش هستی؟؟؟من اصلا اسم جنوب و شرق و غرب آوردم ؟؟؟

اونو ولش

حالا تاثابت نکنن ک شمالل بدرد نمیخوره ول نمیکنن😂😂🦦🦦

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

شمال نهایت ۱هفته پره پرش و میگم 

منی که عاشق شمال بودم و به اصرار دو سال زندگی کردم به غلط کردن افتادم..‌سکوت و تنهایی ....شهرمرده ها میشه شبا 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔

شمالی ها واقعاااااا محل زندگیشون قشنگه به به وای بنده خداها همیشه شهرشون شلوغه همه میرن سفر 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

شمال نهایت ۱هفته پره پرش و میگم منی که عاشق شمال بودم و به اصرار دو سال زندگی کردم به غلط کردن افتاد ...

درست میگی درکت میکنم😂