2777
2789

احتمالا که کسی این موقع شب حوصله همچین تاپیکی نداره ولی واقعا کلافه شدم دیگه . به هر رشته ایی علاقه پیدا میکنم بعد از تحقیق میفهمم بازار کار و آینده شغلی به شدت بدی داره 

نمیشد از ی رشته ایی که پول توشه خوشم بیاد؟ کسی میدونه چرا همش جذب رشته هایی میشم که تهش هیچی نیست؟😂 واقعا موندم دیگه . شیطونه میگه بشین گوشه خونه درسو ول کن کلا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل از رشته نیست شما طرز تفکرتون این مدلیه که هر چیزی رو میخواد شروع کنید منفی نگری دارید که  شکست میخورم تهش هیچی نیست ! 

احتمالا طرحواره شکست داریی وگرنه عادی نیست چندین رشته عوض کردن و بلاتکلیفی 

مثلاً به چه رشته ای علاقه داری؟

اولش ژنتیک دوست داشت. بعد دیدم بازار کار آنچنانی تو ایران نداره و قصد مهاجرت ندارم ، از طرفی واقعا حوصله کنکور تجربی ندارم 

علاقه بعدیم زبان بود که توش خوبم واقعا و به مترجمی علاقه داشتم که بین رشته های زبان انگلیسی مترجمی واقعا پایین تر از همشه 😂 

ی چیزی رو در نظر می‌گیریم و بعد به بدترین رشته توش علاقه پیدا میکنم😅 توهین نباشه البته به کسایی که اینارو میخونن صرفا طبق چیزایی که شنیدم گفتم 

درآمد

من میخوام انتخاب کنم

شما اطلاعات دارید ازش؟

مثلا درامدش چقدر کمتر از داروسازیه که داروخانه داره خودش؟

چون امیدم نسبت به قبولی داروساری از بین رغته

حول و حوش درامد ماهانه فیزیوتراپ رو میدونی؟

مشکل از رشته نیست شما طرز تفکرتون این مدلیه که هر چیزی رو میخواد شروع کنید منفی نگری دارید که شکست ...

چرا واقعا مشکل از رشتس.  اینی هم که شما میگید هست ولی رشته ها هم چیز به درد بخوری نبودن