2777
2789

مسافرت بودم شوهرمم برداشته کلید گذاشته پشت در اونم اومده قاشقامو همرو برده برا مهمونیش بدون اینکه به من چیزی بگه!! حالا امروز دنبال قاشق بودم برا پیک نیک کلا دوتا دونه گذاشته بود .دیدم قاشقام هیچکدوم نیست فهمیدم اون برده به شوهرم میگم قاشقارو بردی خونه مامانت میگه نه واسه چی ببرم ! شوهرم خبر نداشت فهمیدم. مامانش بیخبر برده الآنم یه هفته شده هنوزم نیوورده که هیچی ،هیچی هم راجبش بهم نگفت.

شما بودین ناراحت نمیشدین ؟؟من خیلی بهم برخورد خوبم می‌دونن دوست ندارم اینجوری بیان خونم چ برسه وسیله ببرن دخترشم کوچیکه چندتا عروسک برداشته برده خونه نیست که طویلس من نیستم همرو غارت میکنن

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مسافرت میرید کلیدو‌میزارید رو در؟ یادتون رفته یعنی؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
نق داری چرا باید بدونه کلید دارین ؟

کلید گذاشته پشت در شوهرم، اونم سرشو انداخته اومده تو همه جارو رسد کرده یه وسیله چندسال پیش خراب شده یروز رفتم مسافرت شوهرم زنگ زد گفت چرا فلان وسیله رو خراب کردی درصورتی که تو این چندسال نفهمیده بود

من همش یه اتاق داشتم و خونه مادرشوهرم زندگی می‌کردیم و تا بازار هم میرفتم کلید می‌بردم

فقط یه بار نبردم یادم رفت در اتاق رو قفل کنم میبینم رفتن تو یخچال و کمد

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
من همش یه اتاق داشتم و خونه مادرشوهرم زندگی می‌کردیم و تا بازار هم میرفتم کلید می‌بردمفقط یه بار نبر ...

منم خودم کلید نمیذارم پشت در چون عادت داشتن یهو کلید میچرخوندن میومدن خونم وسیله می‌بردن فهموندمشون که بدم میاد ازین کار.حالا من خونه نباشم شوهرم کلید می‌ذاره پشت در دیدم کلید گذاشته باهاش دعوام شد

برو بهش بگو خب بگو دوست ندارم بیخبر بیاین ببرین یاد بده بهشون اجازه بگیرن شوهرتم مخشو بزن پشتت باشه ...

من با شوهرم نرفته بودم تنها مسافرت بودم