2777
2789
عنوان

نشانه ها را دنبال کن

15742 بازدید | 1324 پست

به نام خدا🌺

دوست من 🤗💚🌼

چرا از رحمت خدا نا امید شدی ؟!

مگه نمیدونی لطف خدا بی شائبه هست

اگر بدونی چقدر دوسِت داره

ذره ای روحت تحمل نمیکنه و از بدنت جدا میشه

تا به معشوقش بپیونده ♥️

🌱اما خدا ازت میخواد ، زندگی کنی🤌

امتحانت خوب پس بدی

تلاش و صبر کنی،آماده باشی ...

نگران هیچیم نباشی

خدا فکر همه جاش رو‌ کرده 🤷

تو تحت حفاظت خودش هستی

🍀تو زندگی

گاهی ، پایِ کوهی

گاهی وسط راه

گاهی هم بالای قله ⛰️

اما اینو بدون هیچ کدومش ماندگار نیست ...

پس نه خوشی ، مغرور و غافلت کنه .

نه نا خوشیش ، نا امید ✋

🌻با نوشتن اللهم# صل علی محمدٍ و آل محمد در ثواب تاپیک شریک بشید🥰

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟

آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمراه شما باشه؟

و در زمره ی  سربازان خاص و درجه 1 ایشون باشین ؟🥇

و جز زمینه سازان ظهـورش باشید ؟

و خداوند در فرج خلیفه و امام مون  تعجیل کنه ؟

پس تا میتونید و توان دارید به این منظور  صلوات بفرستید، که سنگین ترین عمل در کفه ترازو حسنات«صلوات»هست.

⭕📿ختم صلوات 📿

لطفااا هر تعدادی که خواستید

اعلام کنید ...

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بیشتر ببینید

از رحمت خدا فقط گمراهان هستند که نا امیدن 🤷

قالَ وَ مَنْ يَقْنَطُ مِنْ رَحْمَةِ رَبِّهِ إِلَّا الضَّالُّونَ «56» حجر 🪴

(ابراهيم) گفت: جز گمراهان چه كسى از رحمت پروردگارش مأيوس مى‌شود.🌹

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با وجود خدا از هیچ چیز نترس 🤌

امام رضا علیه السلام فَقال لی: اَن لا تَخافَ معَ اللهِ اَحَداً؛🪴

حد توکل چیست؟ حضرت فرمودند: اینکه با وجود خدا از هیچ کس نترسی.💪

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

به نظر شما امیدوار کننده ترین ایه قران کدام است ؟

از نظر امام باقر علیه السلام 

شفاعت 

شفاعت 

شفاعت است .❤️👇

به امام باقر عليه السلام عرض كردم : كدام آيه در كتاب خدا اميدوار كننده تر است ؟

فرمود : [ علماى ] گروه تو در اين باره چه مى گويند ؟

عرض كردم : مى گويند آيه  « اى بندگان من كه بر خويش ستم كرديد! از رحمت خدا نوميد مشويد » . ( الزمر : ۵۳ ) 

حضرت فرمود: اما نظر ما اهل بيت اين نيست .

عرض كردم : پس نظر شما چيست ؟

فرمود: به نظر ما اين آيه است :« و زودا كه پروردگارت چيزى عطايت فرمايد كه خشنود شوى » ،  ( الضحى : ۵ )

آن چيز شفاعت است . به خدا قسم شفاعت است ، به خدا قسم شفاعت است .🪴✋♥️

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

منتها بدون عمل ، امید داشتن ،ممنوع است .

چونان كسى مباش كه بدون عمل ، به آخرت اميد دارد و با آرزوهاى دراز ، توبه را به تأخير مى اندازد

در نكوهش دنيا چون پارسايان سخن مى گويد  . اما رفتارش رفتار دنيا خواهان است.

( نهج البلاغة : الحكمة ۱۵۰ )🌿💚

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

انسان امیدوار از رفتار و کردارش پیداست .🤩

گمان خود ادّعا مى كند كه به خدا اميد دارد ؛ به خداى بزرگ قسم كه دروغ مى گويد؛

و گرنه چرا اميدوارى او در كردارش پيدا نيست؟ چه ، هركه اميدوار باشد ، اميد او از كردارش معلوم مى شود .

هر اميدى ، جز اميد به خدا ، ديوانگى است و هر ترس حقيقى ، جز ترس از خدا ، آفت و بيمارى است

امام علی علیه السلام  .

( نهج البلاغة : الخطبة ۱۶۰ ، انظر تمام 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱

بیشتر ببینید

خدایا !💫

من همانم که گاه خندانم، 

و گاهی گریان. گاه شکرگزارم،

و گاهی در حال گله کردن.

گاه بنده توام، و گاهی بنده خویش!

خدای همیشگی ام!

من مبتلا به گاه و بی گاههای 

همواره ام.

بیماری که همیشه به نسخه طبیب 

خویش عمل نمی کند!

اسیر خویشتنم؛😔

و گاه و بی گاههای اسارت گونه ام 

مرا در برگرفته است...

معبود آزاده ام💞

بندهای گاهها و بی گاههای زندان

تنم را از هم جدا كن!🤲

ومرا ببخش بخاطر تمام 

گاه و بی گاه های مدامم

وبه آغوش خویش دعوت كن!❤️

که تشنه ترینم به آن ...

ای معبود بدون گاه و بیگاه من...✨️

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
بیشتر ببینید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌿🌼🌺

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🍀🌺

بیشتر ببینید

یه جایی ام تو قرآن خدا میگه 🙂

این بنده های ماهم وقتی یه چیزی میخوان،

میشینن میگن خدایا اینو میخوام

پا میشن میگن میخوام

میخوابن میگن میخوام

ولی وقتی بهشون میدیم یه جوری میرن پشت سرشونم نگاه نمیکنن

انگار نه انگار که وقتی کارشون گیر بود به کی رو میزدن و کی خواسته شونو برطرف کرد‌‌..

💫و هرگاه آدمی را رنج و زیانی رسد همان لحظه به هر حالت باشد از خفته و نشسته و ایستاده فورا ما را به دعا می‌خواند و آن گاه که رنج و زیانش را بر طرف سازیم باز به حال غفلت و غرور چنان باز می‌گردد که گویی هیچ ما را برای دفع ضرر و رنجی که به او رسیده بود نخوانده است! اعمال زشت اسرافکاران این چنین در نظرشان زیبا جلوه داده شده است.💫

(یونس/۱۲)

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید

عدم وجود بیماری🤗🫀

امام جعفر صادق (ع)که ایشان فرمودند: چون‌که قائم (عج) قیام نماید، خداوند متعال از هر شخص با ایمانی بیماری، نقصان و آفت را دور نموده و نیرو و توانش را به او باز می‌گرداند.

کآش‌در‌صحـرآی محشر . . .

وقتی‌خدا‌پرسید:

بنده‌ی من ‌روزگارت ‌را

‌چـگونه ‌گذراندی؟!-

مـھدی فآطمه ‌برخـیزد‌و‌گـوید:

منتـظر‌من‌بود💔...

,

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

بیشتر ببینید

رسول اکرم صل الله علیه و آله فرمودند:

☀️وقتی امام زمان ارواحنا فداه ظهور کنند

آنچنان رفع ستم از ستم دیدگان میکند

که اگر حق کسی زیر دندان کسی باشد 

آن را میگیرد و به صاحب حق باز می‌گرداند 🌻

📚 دوران رهایی صفحه ۳۱۰