2777
2789
عنوان

خونه نبودم مادرشوهرش اومده خونم فضولی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 23 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تنها رفتم کلید نذاشتم شوهرم عمدی کلیدشو گذاشته پشت در

خب پس دیگه خونه رو ول نکن برو

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.»

بیشتر ببینید
کلید گذاشته پشت در شوهرم، اونم سرشو انداخته اومده تو همه جارو رسد کرده یه وسیله چندسال پیش خراب شده ...

به جای نقل زدن محکم و قاطع برو حرفت رو بزن و محکم بگو لطفا بدون اجازه دور وسایلم نرید. 

من احساس می کنم شوهرت از عمد کلید گذاشته

هر چی برده از شوهرت کارت بگیر برو بخر هرچیم خراب شده بنداز گردن کسی که بدون اجازه وارد خونه میشه تا شوهرت بفهمه کلید در اختیار گذاشتن تاوان داره حتی خرس عروسکی تو هم بخر بگو دزد اومده خونه حالا که نمیگه کار خودشون بوده تو هم به روشن نیاز پرو تر میشن