2777
2789
عنوان

از شوهرم بدم اومده

878 بازدید | 58 پست

خیلی دوس داشتم زندگی بکنم با شوهرم ولی اخلاقش خوب نیست همش فکرمیکردم درست مبشه مشکل اعصاب داره سر بچه داد میزنه هرکاری براش میکنم به چشمش نمیاد الانم مدتیه حس میکنم زن داره یا صیغه کرده چون دائم که نمیزارن اصلا درکل امید ندارم تو زندگیم افسردم چیکار بکنم با دوتا بچه کوچیک شانسی دارم که طلاق بگیرم برم یا نه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بشین زندگیتو کن عزیزم اگر خونه و حقوق داری برو واسه ی طلاق نداری روند زندگیتو و اخلاقتو سازگار با رف ...

اخه سختمه این جور زندگی ببین چی کشیدم که ۵ساله ازدواج کردم جونم دیگه به لبم رسیده خیلیا رو میبینم خوشن آرومن راحتن

خب وقتی اون وفادار نیس حقشه

نه من کاری ندارم که حقشه اون که صد درصد کارمای کارش رو میبینه ولی وقتی میگه یه زن دیگه دارم اونم مهریه داره خیلی دلم میشکنه واسم تلافی کردن سخت نبست چون ظاهرم خوشگل و خوشتیپم سنمم کمه

نه من کاری ندارم که حقشه اون که صد درصد کارمای کارش رو میبینه ولی وقتی میگه یه زن دیگه دارم اونم مهر ...

من متنفرم از مرد خیانتکار اون علنی داره کارشو میکنه کارماشم پس نمیده یا طلاق بگیر یا مث خودش باش تا بفهمه مزه خیانتو تو هیچ کاری نمیکنی اونم پرو شده و خیالش بابت تو راحته 

اخه سختمه این جور زندگی ببین چی کشیدم که ۵ساله ازدواج کردم جونم دیگه به لبم رسیده خیلیا رو میبینم خو ...

چرا پس دوباره باردار شدی دوتا بچه سخته بدون پدر بزرگ کردنشون خیلی از زندگی ها هم به ظاهر خوبن

چرا پس دوباره باردار شدی دوتا بچه سخته بدون پدر بزرگ کردنشون خیلی از زندگی ها هم به ظاهر خوبن

خیلی خرم که دوباره باردار شدم حتی خاستم سقط بکنم ولی ۱۲هفتم بود شوهرم نزاشت رفته به همکارش گفته این میخاد بچش سقط بکنه اونم نصیحتم کرد و نزاشتن

من متنفرم از مرد خیانتکار اون علنی داره کارشو میکنه کارماشم پس نمیده یا طلاق بگیر یا مث خودش باش تا ...

آره کارما پس نمیده الان که درآمدش اومده پایین برکت رفته از زندگیمون خودشم که دیگه بهم پول نمیده کرایه خونه عقب افتاده معلوم نیست به کی داره پول میده