2777
2789

کجاشو متوجه نمیشی و به چه شکلی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

درضمن اگه سوالی راجع به  کنکور داشتی میتونی به تاپیک اخرم سر بزنی

خوشحال میشم تو تاپیکایی که درباره کنکور هست تگم کنید لطفا تا بتونم به یازدهمیا و دوازدهمیا کمک کنم که به اهدافشون برسن مخصوصا رشته ریاضی فیزیک الانم هر روز تاپیک پاسخگویی به سوالات کنکوری میزارم از صبح تا شب تاپیکام رو حتما چک بکنید با تشکر

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول متن کتابو دقیق بخون تمرینا فعالیتا مثالا حفظ نکن درک کن همه چی تو کتابه خوب بخونی میفهمی

بعد شروع کن سوال حل کردن اگه معلمت سوال داده اونا اگه نداده کتابکار تشریحی دونه دونه حل کن رفع اشکال کن باز بعد چند روز همونا رو مرور کن اگه بالای 19 نشدی بیا هرچی خواستی بگو

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

همشو نمیدونم سوال چی میگه متوجه نمیشم اگه بگه به کدوم راه حل کن میتونم اگه بلد باشم

با  استاد یحیوی میتونی شروع کنی اگرم فیزیک سه مشکلی داشتی(چون نمیدونم چندمی) میتونی از استاد منم کمک بگیری خیلی خوب درس میداد

بیشتر ببینید
برا کنکور سال بعد هرسه پایه مشکل دارم

ببین خب این خیلی بده چون نه تنها کنکور بلکه نهایی هم تحت تاثیر قرار میده

بیشتر ببینید