2777
2789
عنوان

رنگ مو و کاشت ناخن 19 سالگی بده

484 بازدید | 56 پست

میخوام از نچرالی در بیام 

جلوی موهامو فقط باید یذره پایین موهامو بلوند کنم شاید پایینو یذره صورتی کردم 

ناخنم میخوام بکارم ببینم چجوری میشه

بده؟؟ زود چی زوده؟؟

هر طور خودت دوس داری 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

هر کاری دوست داری انجام بده اینجا نظرات متفاوته 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

ناخن و رنگ مو ک همه دارن چون نداری عجیبه 😔😂

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

ن بابا کی گفتهمن میخام عمل کنم ۱۹سالگی فیلر و تزریق و عمل بینیالبته هتوز ۱۹نشدم😂

و اینگونه بود ک ما بلاک شدیم

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

من خودم ته موهامو رنگ زدم و بزرگترین اشتباهم بود موهام داغون شدن و کلی موخوره و خشک شد موهام 

بازم خیلی کم رنگ کرده بودم ولی برگردم عقب نمیکنم 

البته هر جور خودت دوست داری من فقط تجربمو گفتم

نه چه زودی من از 13 سالگی تابستونا ناخن هامو ژلیش میکردم الان دیگه لمینیته

ولی رنگ مو دوست ندارم اونم دوست داشتم میکردم 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید