2777
2789
عنوان

رنگ مو و کاشت ناخن 19 سالگی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 56 پست
ن خب ب عنوان یه جادوگر خواستم ببینی چقد زیبام خدا حفظم کنه 😌😔😂

عایا من گفتم هرکی‌ناخن‌بکاره جادوگره؟که اینجوری میگی.... 

خوبی خداحفظت کنه

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عایا من گفتم هرکی‌ناخن‌بکاره جادوگره؟که اینجوری میگی.... خوبی خداحفظت کنه

من متوجه شدم چ چیزی رو منظورته بلند و تیز و عجق وجق مونجوقی

فان بودم منم جدی نبود ک😄

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

نه زود نیست. دختر خواهرشوهر من از 12سالگی رنگ میذاره.. تاالان ک16سالشه ده بار موهاشو رنگ کرده دوبار ناخن کاشته دوبار مژه. الانم کراتین کرده موهاشو. مهم اون حس خوبیه ک خودت میگیری. منم دلم موهامو یه دستی بکشم ولی نه پولشو دارم نه رنگکاری ک بشه بهش اعتماد کرد. موهام خیلی ریزش داره و نازک شده

ن خب ب عنوان یه جادوگر خواستم ببینی چقد زیبام خدا حفظم کنه 😌😔😂

سلایق متفاوته عزیزم 

ازنظر شما ناخن هاتون زیبان و مهم خودتونید 

از نظر یک سری مثل من ناخن بدون لاک ولی تمیز خیلی جذاب تره 

البته شاید اینکه من ناخن هام و دست هام خدادادی ظریف و کشیده هستن  بی تاثیر نباشه

نه زود نیست. دختر خواهرشوهر من از 12سالگی رنگ میذاره.. تاالان ک16سالشه ده بار موهاشو رنگ کرده دوبار ...

منم فقط موهام کراتینه چون با موهای فر کنار نمیام خیلی وزوزی و بدجور میشه (اصلا فر نیست که وزه)

سلایق متفاوته عزیزم ازنظر شما ناخن هاتون زیبان و مهم خودتونید از نظر یک سری مثل من ناخن بدون لاک ولی ...

من الان نمیفهمم چرا رو نظر کس دیگه ریپ زدین ک اینو ب من بگین 😂ولی شما هم زیبایی خدا حفظت کنه

خوبه گفتم جنبه فان داره

حوصله ریپ زدن و توضیح دادن ندارم ! چون که ته تبادل نظرتون میشه دعوا و جنجال ❌ریپ نزن در هر صورت که مخالفی …یکم صفت داشته باشید فقط یکم👌🏻

منم هیچ غلطی نمیکنم ولی حس میکنم اینجوری ساده خیلی زشت شدم یذره به خودم برسمم

اینارو انجام بده به نظرم

به پوستت برس 

یه آرایش ملیح داشته باش 

رو سبک لباس پوشیدنت مانور بده

دختری که لباس شیک میپوشه همیشه مرتبه به خودش میرسه خیلی جذابه

حتما نباید عمل و فیلر باشه

رنگ مو هم خوبه ولی واقعا موی مشکی یه چیز دیگست 

ناخن هم حالا دوست داشتی بکار نکاشتی هم یه کم ناخن خودت رو بلند کن سوهان بکش 

هر بار موهای جلو که پیداست  زیر شال رو یه مدل بده کج بزار بده بالا بباف یه تیکه بریز تو صورتت اووو کلی میشه حرکت زد😂

من رنگ مو فانتزی خیییلی دوس دارم ولی نمیدونم چرا دلم نمیاد رنگ کنم حس میکنم موهام زبر میشه

اسی بنظرم ناخنون نکار ژلیش کن خیلی قشنگ تره ناخوناتم خراب نمیشه

🕳گُم‌شُده‌دَر،جَنگَلِ‌مَتروکه‌ی‌اَفکار!...