2777
2789

بچه ها من جوجه هامو بردم توی باغچه ولی اصلا بازی نمیکردن و شبدر نمیخوردن یبار چند روز جوجه محلی مامانبزرگمو آوردم تو باغچه انقدر میدوید بازی می کرد و شبدر میخورد ولی اینا اصلا اینجوری نیستن طبیعیه؟؟ و اینکه تو باغچه بودن یه ذره چرت میزدن تو نت سرچ کردم میگفت آب و شکر بهشون بدین سرحال میشن الان جوجه هام چرت نمیزنن ولی خیلی هم سرحال نیستن بهشون یکم آب و شکر بدم براشون ضرری نداره؟ و اینکه همش جیک جیک میکنن چیکار کنم و مولتی ویتامین رو چه جوری باید بهشون بدم؟؟ و اینکه تو نت نوشته باید لامپ مادر مصنوعی یا لامپ رشته ای بالا سرشون قرار بدین یا جایگزینش بخاری برقی با بخاری گازدار بزارین ولی ما از اینا نداریم🥲چیکار کنم؟؟ 

سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂

خدایا میشع ی روزی انقد خوشبخت شم دغدغدم بشه جوجه رنگی؟؟

اگر جدت برات مهمه لایک نکن):منو تعلیق نکنید!: جایِ دیگه ای برای رفتن ،برای گفتن ،برای خندیدن،برای درددل ندارم ،مَنمو یه نی نی سایت..):🌱🤚

این جوجه رنگیا چون به طرز وحشتناک رنگ میشن خیلی نرمال نیستن

راست میگن باید تو کتشون لامپ روشن کنید که گرما رو انتقال بدم بهشون

و مولتی ویتامین رو باید تو اب حل کنی بخورن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدایا میشع ی روزی انقد خوشبخت شم دغدغدم بشه جوجه رنگی؟؟

😂😂😂بابا دغدغم جوجه رنگی نیست ولی خب باید خوب ازشون مراقبت کنم اگه بمیرن عذاب وجدان میگیرم

این جوجه رنگیا چون به طرز وحشتناک رنگ میشن خیلی نرمال نیستنراست میگن باید تو کتشون لامپ روشن کنید که ...

آره میدونم ولی این ۲ تا رو من اصلا نمیخواستم بخرم داشتم رد میشدم دیدم چند تا مرد میخوان این جوجه ها رو بکشن چون اینا فروخته نشده بودن🥲دلم براشون سوخت خریدمشون

خوب ما لامپ رشته ای نداریم جای لامپم نداریم چیکار کنم؟ 

آره میدونم ولی این ۲ تا رو من اصلا نمیخواستم بخرم داشتم رد میشدم دیدم چند تا مرد میخوان این جوجه ها ...

باید درست کنی کاری نداره که بزن تو گوگل نحوه ی درست کردنشو میگه

الهی عجب ادمای عوضیی

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

بیشتر ببینید
باید درست کنی کاری نداره که بزن تو گوگل نحوه ی درست کردنشو میگهالهی عجب ادمای عوضیی

اصلا لامپ و جای لامپ نداریم که بخوام درست کنم

باید درست کنی کاری نداره که بزن تو گوگل نحوه ی درست کردنشو میگهالهی عجب ادمای عوضیی

بخدا میدونی چیه الان اصلا یه دختر ۱۸ ساله یا بالای ۸ سال نمیاد جوجه رنگی بخره واسه همین بچه ها که نمیفهمن اینا رو میکشن گناه دارن🥲

بخدا میدونی چیه الان اصلا یه دختر ۱۸ ساله یا بالای ۸ سال نمیاد جوجه رنگی بخره واسه همین بچه ها که نم ...

من حس میکنم فروشنده ها از قصد این کار رو میکنن که مردم دلشون رحم بیاد بخرن

بیشتر ببینید
اصلا لامپ و جای لامپ نداریم که بخوام درست کنم

خب یه کار دیگه کن

یه تشت بردار بیارش تو خونه

بیشتر ببینید
من حس میکنم فروشنده ها از قصد این کار رو میکنن که مردم دلشون رحم بیاد بخرن

نه بابا اونا قشنگ از قیافشون معلوم بود میخواستن واقعی واقعی بکشن جوجه ها رو 

خب بعدش چیکار کنم

خب دیگه تا حدودی یونجه بریز توی اون تشت که کفشو کامل بپوشونه جوجه ها رو بذار توش و توی همون خونه ازشون نگه داری کن

بیشتر ببینید