2777
2789
عنوان

اگه درباره ی جوجه رنگی اطلاعاتی دارین لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 33 پست
اینا باید جاشون خیلی گرم و خشک باشه اگه یکم سردشون بشه ویروس میگیرن فلج میشن و میمیرن

من مجبور بودم بخرمشون آخه چند تا آدم عوضی میخواستن جوجه ها رو بکشن😢فکر نمیکردم ۲ تا جوجه اینهمه مسئولیت داشته باشن الانم دیگه بهم وابسته شدن نمیتونم بدمشون به یکی

سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه قفس کوچیک درست کن بزار تو باغچه گرم هم باشه جاشون تا یکم بزرگتر بشن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید

من جوجه رنگی داشتم همه میگفتن میمیره ولی دوسال داشتمش😁

من همه چی بهش میدادم تخمه و نوشابه و شکلات و دونه و... 😂

بعد فرق میکنن جوجه رنگی ها بعضی هاشون خیلی شاد و سرزنده ان و زیاد میخورن بعضی هاشون هم آروم و تو خودشونن 😂😂

سعی کن درک کنی تفاوت ها رو😂😂💔

یه قفس کوچیک درست کن بزار تو باغچه گرم هم باشه جاشون تا یکم بزرگتر بشن

قفسی که توش هستن بزرگه مال عروس هلندیم بود قفس کوچیکم دارم ولی ما تو جیرفتیم اونجا یخورده باد میاد و یه راسو توی حیاطمون زندگی میکنه میترسم بخورشون یا جوجه ها ازش بترسن سکته کنن بمیرن

قفسی که توش هستن بزرگه مال عروس هلندیم بود قفس کوچیکم دارم ولی ما تو جیرفتیم اونجا یخورده باد میاد و ...

نه جوجه های منم تو قفسن گربه یا کلاغ میخوردشون

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

بیشتر ببینید
من جوجه رنگی داشتم همه میگفتن میمیره ولی دوسال داشتمش😁من همه چی بهش میدادم تخمه و نوشابه و شکلات و ...

میدونم😂😂ولی نمیدونم من جوجه بزرگ میکنم اینا یه ذره خطا کنی میمیرن کلا شانسم بده

میگن حساسیت جوجه ها به رنگشون ربط داره که چه رنگی و چقدر رنگ زدن

ولی در کل مراقب سرما و گرماشون باشی مهم 

بقیش دیگه عمر دست خداست😂

باید واکسن بزنن

بیشتر ببینید
وای بابا اصلا واکسن تو جیرفت گیر نمیاد

نه هست یپرس از دامپزشکی

بیشتر ببینید
نه جوجه های منم تو قفسن گربه یا کلاغ میخوردشون

نمیدونم میگن عروس هلندی که قواره اش ۲ برابر این جوجه هاست اگه یه صدای وحشتناکی بشنوه یا یه موجود ترسناک مثل گربه یا سگ وحشی ببینه سکته میکنه میمیره دیگه فکر کن جوجه رنگی چه بلایی سرش میاد