2777
2789

که با ۲۴ سال سنم انقد رفتارم کودکانه و بی سیاست نباشه.

واقعا نیاز مبرم دارم به یک بانویی که چم و خم زندگی رو میدونه و میدونه چطور باید تو زندگی زناشویی و با شوهر یا نامزد یا هر شخص دیگه ای چطور رفتار کنم

تنکس گاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@بانوآرتمیس      

تاپیک های ایشون رو بخون عزیزم 

این تاپیک هم عااالی هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/604588/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D8%B3%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%88-%D8%A8%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC%D8%B4%D9%88%D9%86-%D9%85%DB%8C%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%87-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B7-%D8%AE%D9%88%D8%A8%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D9%88%D8%B4%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86-%D8%A8%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AA%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D8%B9%D9%82%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D9%85%D9%85%D9%86%D9%88%D8%B9

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
بیشتر ببینید
چندسالتونهخواهرم میشی؟🫠

یه عکس فرستادم اگه اومد برو کانالش

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

بیشتر ببینید

توو فامیل روی خانمای این مدلی زوم کن مثلا من پذیرایی حرفه ای رو از زنداییم یادگرفتم...لعبت بودن برای شوهر رو از زندایی بابام...ازوناست که بیرون چادریه توو خونه کراپ و دامن کوتاه میپوشه

ببین تا با ادمای سیاست مدار نباشی نمیتونی یادبگیریمن ۲۵ سالمه از ۲۳ سالگی اومدم خونه مادرشوهرم بعد ۲ ...

دقیقا داشتم به همین فکر میکردم

مادر و خاله و مامانبزرگم ادمای بی شیله پیله و نه چندان با سیاست

و منم الان ارتباطم با ادماییه ک باید سیاست بلد باشم و مدام به مشکل برمیخورم

تنکس گاد

منم الان چهل سالمه و تو گذشته خیلی بی سیاست رفتار کردم همش میگم کاش یکی بود بهم یاد میداد بعد از بیست سال زندگی تازه یه کم یاد گرفتم چی کار کنم .

ولی یه چیزی که بهتر از همه یاد گرفتم این هست که یه خانم هر چی کمتر عصبانی بشه خیلی به نفعشه چون همه آدمو به چشم یه آدم عاقل میبینن .

عصبانی نشدن و شوخ طبع بودن البته در حد ملایم نه که به لوندی و بیمزه گی برشه خیلی مهمه ،باعث جذب آدما میشه 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
بیشتر ببینید

تودار باش دهنت بسته باشه نه خوب نه بد کسی و پیش هیچ کس نگو رفتار بچگانتم تا چی باشه ؟

تو جمع خانوادگی فقط خانوادگی پایه باش من برادر شوهر شوهر جاریم قلیون میکشن منم میکشم بازی میکنن منم بازی میکنم تو جمع ناراحت بشم خیلی تیکه با لبخند میزنم و یک عزیزم هم میگم تنگش بزار دعوایی هم هست اون شروع کنه همه بفهمند بی شخصیته 

@بانوآرتمیس تاپیک های ایشون رو بخون عزیزم این تاپیک هم عااالی هستhttps://www.ninisite.com/discuss ...

ممنونم

مطالب زیاد میخونم اما نیاز دارم یکی هی بهم بگه هی نصیحتم کنه هی در ان بهم یاد بده

تنکس گاد