2777
2789
عنوان

کاش یکی بود بهم روش زندگی و سیاست یاد میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 119 پست

عزیزم همه اینارو بزنی گوگل قشنگ برات میاره ..اکثرشون واقعا درسته..من خودم با اینک بیشتر از ۲۰ سال زندگی مشترک دارم گاهی میزنم و میخونم خیلی قشنگ راه ب آدم نشون میده عزیزم 

ما هم کسی نبود بهمون یاد بده روز گار یادمون دادحالا در چ مورد میخوای بدونی؟

نمیشه که هی روابط مهمم رو له و لورده کنم که تهش یاد بگیرم

میخوام همین الان سنگ بنارو محکم بزارم و بلد باشم

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم شدید نیاز دارم یکی اینطوری کنارم مث یه دوستخاهرم ندارم بدبختی

منم دوس دارم یکی کنارم باشه بهم یاد بده .مادرم ک یکی میخواد به خودش یاد بده .یه خواهر دارم ببخشید اسگله میاد میشینه پیش من فقططط از خانواده شوهرش بدگویی میکنه یه چیزو صدبار تعریف میکنه از ترسم بهش زنگ نمیزنم حالشو بپرسم چون قشنگ ۲ ساعت حرف میزنه همشم از خانواده شوهرش میگه مغزمو برده دگ 😐کلا کسی رو ندارم درمورد این چیزا پشتم بهش قرص باشع 

انقد خوندم مطالب کهمطالب حالت تئوری دارن تا یجایی ساپورت میکنناز یجا ببعد باید بلد باشی در آن چه رفت ...

۲۴ سالمه .

ببین یه چیزی که به من تا یه جایی کمک کرد توی یه دفتر هدف های رفتاریمو مینوشتم .مثلا مینوشتم من نباید هرچیزی رو به هرکسی بگم .نباید راحت صمیمی بشم با کسی .نباید زیادی بانمک بازی و خوشمزه بازی دربیارم .بعد واقعا به اینا عمل میکردم و حواسم بود .اینطوری یه سری رفتارام خوب شد 

نخیر من اول پیداش کردم یا منم بازی یا خدافس😂

🤣🤣🤣

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀