2777
2789
عنوان

کاش یکی بود بهم روش زندگی و سیاست یاد میداد

| مشاهده متن کامل بحث + 1670 بازدید | 119 پست
بدبختی اگه اونم مقصر باشع من میرم منتشو میکشم نمیتونم قهر باشم باهاش ا

الان خراب شد

اینجاس ک باخودت میگی کاش دوکلمه سیاست بلد بودم

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

خب ببین نمیدونم دقیقا توی چه چیزی میخای با سیاست باشی ولی خالم چون ارایشگره راجب برخورد با مشتری و س ...

اوه اوه سالنداررره😁

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم سیاست اصلی اینه آدم خیلی از زندگیش و مشکلات و رازای خودش در جا نشینه همه جا بگه و با همه صمیمی بشه 

کاری که خودم میکردم همیشه ضربه میخوردم خیلی طول کشید تا بفهمم کارم غلطه اسمش صمیمیت نیست سادگیه

به نظرم سیاست اصلی اینه آدم خیلی از زندگیش و مشکلات و رازای خودش در جا نشینه همه جا بگه و با همه صمی ...

اره والا دقیقا همینه

🤣😂ببین این چیزا خیلی نسبیه و ادما باهم فرق دارنببین بزار تو ی مثال بگم منظورم چطور سیاستیهنگاهفک ک ...

اینجور مواقع ب حرفش گوش بده ببین دردل میخواد بکنه میخواد خودشو خالی کنه فعلا عصبانیت خودتم بزار کنار فقط گوش بده  بعضی وقتام تائیدش کن راجب ناراحتی خودتم بعد ک از اون حال هوا دراومد باهاش حرف بزن حتی اگه یکاریو بهش گفتی نکن مثلا ضرر میکنیکردو ضرر کرد حالا اومده راجب همونم حرف میزنه اصلا نگو منکه بهت گفته بودم یا سرزنشش نکن صبر کن ب موقع رو حرفاتم قبل زدن فکر کن عواقب حرف تو در نظر بگیر بعد بزن

میشه یکم راجبش بگی

ببین خیلی به خودش میرسه همیشه ما اینو با آرایش و موهای درست شده دیدیم هیچ وقت من ندیدم به خودش نرسیده باشه 

همیشه هم رو یه تن صدای خاص و نازک حرف میزنه 

حتی جیغ جیغ کردناشم نازکه صداش 

موقع حرف زدنم انقد زبون میریزه تا سنگ و نرم میکنه به مرادش میرسه محاله بخاد کاریو بکنه نتونه هر چی هم از شوهرش بخاد فراهمه شده دعواشونم باشه قهرم باشنا ولی بگه فلان چیزو میخام در جا شوهرش میگیره شده باشه قسطی و چکی هزار جور قرض و قوله ولی براش تهیه میکنه خیلی خوشم میاد از اخلاقاش منم همیشه سعی میکردم مث خالم رفتار کنم ولی موفق نبودم😂🤦🏻‍♀️

🤣😂ببین این چیزا خیلی نسبیه و ادما باهم فرق دارنببین بزار تو ی مثال بگم منظورم چطور سیاستیهنگاهفک ک ...

مردا فقط میخوان درکشون کنی، غر نزنی، خواسته ای که داری با عصبانیت نگی بهشون، صبوری به خرج بدی، با کوچکترین کار ازشون قدردانی کنی اونوقت صدشو برا زن میذاره

بابا اینجا اکثرا ۱۴ ۱۵ سالن

اره متاسفانه جدیدا اینطور شده

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
بیشتر ببینید
چه چیزایی بگو؟؟؟منظورت اینه بالای خونه مادرشوهرت زندگی میکنی؟

ن نزدیکم بهشون ینی تازه ۱۰ روزه اومدم این خونه جدیدم

قبل این کمی ازشون دورتر بودم

ببین دهنتم پره خون بود جلو هرکسی درد ودل نکن بگو بخند 

همیشه لباسات مرتب و بروز باش

من ازاینا یادگرفتم هرچقد ب خودت برسی همونقد ینی برای خودت ارزش قائلی

از خواسته هات اگر منطقی هستش کوتاه نیا گاهی

نزار کسی برات تصمیم بگیره

تاجایی ک میتونی از کارایی ک میخای انجام بدی جلوکسی نگو بعدش بفهمن بهتره

اینجور مواقع ب حرفش گوش بده ببین دردل میخواد بکنه میخواد خودشو خالی کنه فعلا عصبانیت خودتم بزار کنار ...

همین خویشتنداری سخته.من میدونم از لحاظ روانشناسی چرا این اتفاق میفته که جدل میکنم اما متاسفانه تو این شرایط بخصوصی که الان بینمون حاکمه باید من خویشتنداری کنم که نمیتونم