2777
2789
عنوان

کمککککک میخوایم پاگشا کنیم

207 بازدید | 28 پست

دوتادختر عموهامو میخوایم پاگشا کنیم با عموم و زن عموم و دوتا پسر مجردشون سه مدل غذا و۲ مدل سالاد ونوشیدنی و... داریم واسه پذیرایی هم میوه و شیرینی و چایی و کاپوچینو و هویج بستنی 

حالاموندیم باید هدیه و پول هم بهشون بدیم یانه؟چون ما رسم نداریم اصلا ولی زن عموم ترکه اونا رسم دارن

از طرفی نمیدونم باید اونا شیرینی بیارن؟۳ تاخانواده دارن میان یا دست خالی میان؟

چه ریخت و پاشی😂

نمی‌دونم ما هدیه میدیم حالا اگه رسمتونه که خود دانی 

دل نمیشکستم،مراعات میکردم،مهربانی میکردم ،احترام میگذاشتم و به این خیال بودم هر طور رفتار کنی همانطور نیز با تو رفتار می‌شود ،اما نمی دانستم که رفتار هر شخصی انعکاس درونش است نه انعکاس رفتار مَن ،حتی اگر در صادقانه و خالصانه ترین حالت خودت باشی بازهم ممکن است از پشت خنجر بخوری.

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

چه ریخت و پاشی😂نمی‌دونم ما هدیه میدیم حالا اگه رسمتونه که خود دانی

شوهراشون غریبن گفتیم آبرو داری کنیم😂

ما اصلا رسم هدیه دادن واسه پاگشا رو نداریم ولی زن عموم که ترکه رسمشو دارن حالاموندیم طبق رسم خودمون عمل کنیم یااونا😂

بله ما هدیه میدیم

یا پول یا ظرف خوشگل و مجلسی

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
دست خالی ک نباید بیان دیگع شعور خودشون ‌ کادو هم خودتون هرچی میدونید درستع بدین ب رسم بقیع کاری نداش ...

ماکلا رسم کادو دادن واسه پاگشارو نداریم

حالا مامانم میگه اگه اونا دست پر اومدن شیرینی اوردن ماهم طبق رسم اونا هدیه میدیم اگر نیاوردن نمیدیم

چون ما کلاهردفعه بریم خونه ی عموم اینا حتتتما شیرینی خوب میبریم حتی اگه مراسم و مناسبتی نباشه دست خالی نمیریم

اصل پاگشا همینه که کادو بدین دیگه

این همه بریز و بپاش هم لازم نیست اگه بحث هزینه س میتونین از خوراک کن کنین کادو بخرید

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بیشتر ببینید

خیلی زشته اگ کادو ندین

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
بیشتر ببینید
اگر دوست داری کادو بده دوست نداری نده،سوال دومت عجیب بود...حالا مثلاً اگه دست خالی بیان میخوای چیکار ...

سوال دوممو واسه این پرسیدم که مامانن گفت اگه اونا با شیرینی و بادست پر اومدن ماهم هدیه بدیم اگر چیزی نیاوردن هدیه ندیم

چون واقعا ما رسم هدیه دادن واسه پاگشاکردن رو نداریم به جاش هروقت هرجامیریم بادست پر میریم خونه ی عموم ایناهم هروقت میریم حتی اگه شام نمونیم یا مناسبتی نباشه شیرینیه خوب میبریم یا میوه ای  بستنی ای چیزی میبریم

چون رسم هامون متفاوته یکم گیج شدم

خب اگه کادو بدین که چه بهتر من اگه بودم خودمونم رسم نداشتیم به رسم زن عموم میرفتم و حتما کادو میدادم،در مورد مورد دوم هم شیرینی بیارن یا نه به شعور شون بستگی داره 

،بعدش هم نیاز نیست تو این گرونی سه مدل غذا بزارین ،دومدل درست کنید و یه سالاد نوشیدنی، هویج بستنی هم اضافس

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.