2777
2789
عنوان

هفته هفده بارداری میشه ماه چندم

362 بازدید | 87 پست

سلام

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

۴

"نظرت‌مخالفِ‌نظرمه‌ریپلای‌نکن❤️ "دختری‌از‌تبار‌ِآریا🧚🏻‍♀️💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "میشه‌واسه‌برادرِ‌آسمونیم‌صلوات‌بفرستی💚"دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده🖤

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

4

من چرا فکر کردم میشه ماه ۵ 

الان میشه ۴ ماه وچن روز؟

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست گرنباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد ؟🙃

چهارم

چرا تو برنامه و تقویم باردارب نوشته ماه ۵؟

بچه ها ببخشید یه سوال داشتم با اجازه اسیمن۱۹ دی ۱۳ بهمن ۱۱ اسفند پری شدم الان کی باید پری بشم؟؟؟

تاریخات مثل من نامنظمه

بااین تاریخا  این ماه هروقت خدا بخواد میشی😁

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بیشتر ببینید
پایان ۴

خب باید بگم ماه ۵؟

از چند هفته میرم توماه ۵؟