2777
2789
عنوان

هفته هفده بارداری میشه ماه چندم

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 87 پست
نه گلم حتی ی دونه ترک هم نداشته من بارداری دوممه سر اولی هم نداشتم همون روز زایمان هم شکمم کاملا جمع ...

چ تحرکی داری چ ورزشی میخای انجام بدی 

چخوب واقعا..

من استراحت نیستم الان ماه ۵ ام ولی انقدررربیحالم ب دکترمم گفتم ازاول بارداری یاخوابم یادرازکشیدم رومبل کلافم  ویتامین نوشت ولی هیچ فرقی نکردم چیکارکنم انرژیم زیادشه اگ میشد قهوه بخورم خوب بود

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

چ تحرکی داری چ ورزشی میخای انجام بدی چخوب واقعا..من استراحت نیستم الان ماه ۵ ام ولی انقدررربیحالم ب ...

میوه زیاد بخور 

من الان چن روزه از تخت و استراحت نجات پیدا کردم مثلا جارو میکنم ی نیم ساعت ی ساعت استراحت کن ظرفا رو بشور دوباره استراحت ی کاره دیگه اینجوری ن خسته میشی ن کارات رو زمین میمونه 

ی سری ورزش هست از ۳۶--۳۷باید انجام بدی ک بدنت آماده بشه برا زایمان طبیعی من سر بچه اولم انجام دادم زایمانم خیلی خوب و راحت بود 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میوه زیاد بخور من الان چن روزه از تخت و استراحت نجات پیدا کردم مثلا جارو میکنم ی نیم ساعت ی ساعت است ...

ورزشایی ک میگی ماما بهم گفت هفته ۲۲ کلاس میزاریم‌ واست تنفس وورزشای بارداری پس همونارو میگی 

میوه خوردن هم تاثیر داره برای ترک شکم واینا؟چ میوه هایی بهتره الان ک یه فصلیه تنوع کمه 

بخدا همینکارو میکنم یکم میشورم میشینم ولی همون ۴ تاظرف بزووور فقط انقدر بیحالم ک خودم خسته شدم از خودم عین این تنبلا حال حموم رفتن ونماز خوندنم ندارم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

ورزشایی ک میگی ماما بهم گفت هفته ۲۲ کلاس میزاریم‌ واست تنفس وورزشای بارداری پس همونارو میگی میوه خور ...

نه میوه برا انرژی 🤣🤣

من چون در خطر زایمان زودرس بودم ورزشا رو گذاشتم واسه هفته ی بعد ینی آخر ۳۷ هفته البته اگ تا اونموقع زایمان نکنم 

خدایا پسر کوچولومو سپردم به خودت.همونجوری ک خودت هدیه دادیش خودتم سالم به دستم برسونش ♥️خداروشکر بچه ام ب سلامتی به دنیا اومد🥰خدایا شکرت بابت دختر گلم و پسر عزیزم

ورزشایی ک میگی ماما بهم گفت هفته ۲۲ کلاس میزاریم‌ واست تنفس وورزشای بارداری پس همونارو میگی میوه خور ...

ب مرور بهتر میشی بعد دوباره بعد از ۷ ماهگی باز سنگین میشی و بی حال طبیعیه تو بارداری

نه میوه برا انرژی 🤣🤣من چون در خطر زایمان زودرس بودم ورزشا رو گذاشتم واسه هفته ی بعد ینی آخر ۳۷ هفت ...

🤣🤣😂😂 آهاا خب خوبه  

ب مرور بهتر میشی بعد دوباره بعد از ۷ ماهگی باز سنگین میشی و بی حال طبیعیه تو بارداری

عجبب..باز دوباره اون موقع ..🙃😄

عجبب..باز دوباره اون موقع ..🙃😄

هرچی وزن بره بالاتر سنگین تر و بیحال تر میشی من کلا ۱۱ کیلو اضافه کردم تا الان نهایت ی کیلو دیگه ام اضافه کنم ولی اصلا معلوم نیس

هرچی وزن بره بالاتر سنگین تر و بیحال تر میشی من کلا ۱۱ کیلو اضافه کردم تا الان نهایت ی کیلو دیگه ام ...

خیلی خوبه وزنت..

من اول بارداریم ک متوجه شدم ۶۸ کیلو بودم قدم ۱۷۰

الان اول ماه ۵  ۷۴ کیلوام 

خیلی خوبه وزنت..من اول بارداریم ک متوجه شدم ۶۸ کیلو بودم قدم ۱۷۰الان اول ماه ۵ ۷۴ کیلوام

خوبه قدت بلنده زایمانتم راحته

منم قدم ۱۶۸ با ۵۳ شروع کردم الان ۶۴ م تو عمرم وزنم از ۵۸ بیشتر نشده 😂😂😂

خوبه قدت بلنده زایمانتم راحتهمنم قدم ۱۶۸ با ۵۳ شروع کردم الان ۶۴ م تو عمرم وزنم از ۵۸ بیشتر نشده 😂� ...

واای خوشبحالت وزنت عالی بوده وهست😍😍😂😂

چیکارمیکنی کم خوراکی یاژنتیکه

من باکلی رعایت وکالری شماری قبل بارداریم ۶۴ بودم ک عالی بودممم

واای خوشبحالت وزنت عالی بوده وهست😍😍😂😂چیکارمیکنی کم خوراکی یاژنتیکهمن باکلی رعایت وکالری شماری قب ...

نه بابا لاغرم کلا

آرزومه ۷۰ بشم و بمونم 

نه بابا لاغرم کلاآرزومه ۷۰ بشم و بمونم

جدی میگی ۷۰ ک زیاده واقعا وزنت عالیه ۶۰ ۶۵ نگه دار چون آدم جوونتر بنظر میرسه باوزن کم