2777
2789

این مساله رو جدی بگیرید تمام علائم سرطان گوارش شبیه حساسیت غذایی هست دکترهای ما سواد ندارن گاهی همون حساسیتهای زیاد غذایی میتونه نشانه نزدیک شدن به سرطان باشه علائمش شبیه حساسیت هست ممکنه تفس تنگی خفگی بعد غذا هم باشه اما همیشه هم نشانه رفلاکس ساده یا حساسیت نیست میتونه نشانه میش سرطان باشه که معده یواش یواش داره آنزیمهلش از کار نیفته و نمیتونه غذاهارو هضم کنه‌

مشکلات معده و روده وکلا سیستم گوارشی تو ایران بسیار بسیار بالاتر از حد تصوره

یعنی به گمونم بالغ بر ۸۰ درصد مردم درگیر هستن حالا به هر نحوی

مواد غذایی بی کیفیت وپر از مضرات، رژیم غذایی ناصحیح و فشار روانی زندگی داغون کرده این بخش از بدن رو

و به قول شما بعضی دکترا واقعا بی سوادن از این حیث 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

با آندوسکوپی و سونو هم مشخص نمیشه؟

یکی از نزدیکان من ده ساله علائم این چنینی داره و تازگی دلدردهای شدید میشه. توی آندوسکوپی و سونو همه چی خوبه خداروشکر.

ولی پدر یکی از دوستام به همین شکل بود ماه های آخر تشخیص سرطان دادن که دیگه دیر بود و خیلی پیشرفت کرده بود.

چجوری باید پیگیری کنه وقتی همه جی خوبه بنظرت‌؟

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکلات معده و روده وکلا سیستم گوارشی تو ایران بسیار بسیار بالاتر از حد تصورهیعنی به گمونم بالغ بر ۸۰ ...

آفرین دقیقا من دوتا از دوستام سرطان معده و مری گرفتن دکترا اصلا نفهمیدن یه دکتر گفت ایدزه یکی گفت رفلاکس سادست یکی گفت حساسیت مضمن آتافیلاکسی دارن آخرم یکیشون فوت کرد ولی خداروشکر یکیشون خانوادش ثردتمند بودن رفت خارج از کشور دارو بهش داردن نمیدونم چجوری درمانش کردن خوب شد الان داره زندگیشو میکنه ولی اون یکی متاسفنه بخاطر تشخیصهای اشتباه فوت کرد سرطان معده به ریه هاش سرلیت کرد بر اثر خفگی فوت کرد

با آندوسکوپی و سونو هم مشخص نمیشه؟یکی از نزدیکان من ده ساله علائم این چنینی داره و تازگی دلدردهای شد ...

چون سرطان گوارش دیر باعث مرگ میشه اللخصوص روده که خیلی طول میکشه باید خود بیمار از طریق برهی علائم مشکوک خودش تشخیص بده من دوتا از دوستام داشتن یکیشون از بس تشخیص اشتباه دادن سرطان و اسید زیاد معدش زد به ریه هاش کشت ولی یکیشون رفت خارج از کشور کنترل کردن بیماریشو خود بیمار باید از بعضی علائم مشکوکش متوجه بشه فکر میکنم 

با آندوسکوپی و سونو هم مشخص نمیشه؟یکی از نزدیکان من ده ساله علائم این چنینی داره و تازگی دلدردهای شد ...

چرا با اندوسگوپی مشخص میشه ولی بعضی از متخصصهای اندوسکوپی و سنوگرافیست بلد نیستن اشتباه میکنن باید اون پزشک سابقه کار داشته باشه وارد باشه من شوهرم ده دفعه سر مشکل کلیه هاش رفت سونوگرافی هیچکدوم تشخیص ندادن اخر پیش یه شخص وارد رفت ایشون درست تشخیص داد

واقعا گاهی میبینی علائمش عین آنافیلاکسی و حساسیت هست تنگی نفس حتی میبینی بیمار اولین لقمه غذارو میخوره نفس تنگی خفگی خارش پوست اینا میگیره ولی نگو سرطانه