2777
2789

بچها هر سال فروردین ی قسمت از خونمون گنجیشک میاد لونه درست میکنه و دوسه ماه بعد ک بچهاش بزرگ شدن میرن🥲

سال اولی ک لونه درست کرد دوسه روز بعد از این ک دیدیم من ماشین خریدم و کلا سال پربرکتی برامون بود

سال بعدش مامانم ی طلای سنگین خرید

بعد امروز صبح بابام زنگ زد ک میخوام ی چیزی بخرم ک دوسه ساله منتظرش بودیم و خیلی واسش ذوق داریم و الان فقط امضای قراردادش مونده🥲

بعدش اتفاقی  از اون قسمت خونه رد میشدم دیدم پرندهه آروم آروم داره علف و این چیزا میاره خونه درست کنه باز

نمیدونم چرا حس میکنم برامون خوش قدمه و روزیشو هرسال با خودش میاره

من خرافاتیم یا شما هم ب اینجور چیزای ک پیش مییاد اعتقاد دارید؟

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

اگه بهشون فکر نکنیم که زندگی غیر قابل تحمله 

همه ما انسان ها درون ذهن خویش گیر افتادیم🌱🌼🐞.......یه دختر شاد پرانرژی بودم که یکم مرداد ۴۰۱دچار حمله پانیک شدم و زندگیم تیره و تار شد.(من با پانیک جنگیدم و پیروز شدم.)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خرافاتی نیستی 

حیوانات برکتن بخصوص اینکه شما کاریشون ندارید و میذارید بچه هاشو اونجا به دنیا بیاره و اذیت نمیکنید این خودش کار خیریه و اونا حتما بعد رفتن شون دعاتون میکنن 

هر چیزی اومد نیومد داره حتی ی گلی ک توی خونت میاری یا توی حیاط باغچه ات میکاری حتی کوچیک ترین چیز ها بله ب شدت اعتقاد دارم 

میگن سگ نجس و... من ی سگ آوردم از وقتی اومد توی زندگیه ما پول از زمین و زمان جور میشد واسه ما خونه مون تکمیل شد ماشین عوض کردیم موتور سنگین گرفتیم و... ولی متا سر ی دعوا با همسرم واگذارش کردم و الان هم بهم پس نمیدن دیگ

این اعتقاد و خوش یمنی رو توو دلت نگه دار و ب کسی نگو

نباید بگیم؟🤦🏻‍♀️وای من همه جا میگفتم حواسم باشه پس🤦🏻‍♀️

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂