2777
2789
عنوان

اگه این پسر بیاد خواستگاریتون جوابتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 79 پست
پسره مشکلی داره ک بچه نمیخواد؟چون اصولاً مردا میخوان پادشاهیشون ولیعهد داشته باشه!!!!!!😐😂ازش بپرس ...

نه بابا پسر میخوان چای تخت شاهی شونو پر کنه

منم دخترم ولی متنفر از بچه حالا همش تو تصوراتم ازدواج میکنم بچه دار نمیشم😂💔

بلاخره تو کوچه ماهم عروسی میشه🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

درامدت الان از من كمتره من ٥ سال قبل خونه خريدم اگه فرض كنيم درامدت ب همين ميزان در سطح من باشه حداقل بايد ٧  ٨ سالي كار كرده باشي خونه خريده باشي 

ك خب بچه ١٥ ساله چطور ميتونسته اين درامد رو داشته باشه

مگه اينكه بهت كمك كرده باشن

درامدت الان از من كمتره من ٥ سال قبل خونه خريدم اگه فرض كنيم درامدت ب همين ميزان در سطح من باشه حداق ...

پولشو باباش داده این فقط رفته خریده بعد میگه خودم خریدم🤣🤣🤣🤣

زیر ۲۵ سال رپیلایم نکنه... مرسی اَه😏

درامدت الان از من كمتره من ٥ سال قبل خونه خريدم اگه فرض كنيم درامدت ب همين ميزان در سطح من باشه حداق ...

از سن ۱۵سالگی کارکردم ماهی ۱۵اینا درآمد داشتم خونه رو چند سال پیش گرفتم حدودا چهارصد بزرگم نیست ولی نقلیه بد نیست

پولشو باباش داده این فقط رفته خریده بعد میگه خودم خریدم🤣🤣🤣🤣

اخه ميگه باباش از بچگي هم هيچي براش نميخريده 

والا اينا فكر ميكنن ما قيمت خونه دستمون نيست يا تاحالا نخريديم!! 😆 يا فكر ميكنه ٢٢ سال سن خيلي زياده 

از تو شكم مامانش داشته كار ميكرده

از سن ۱۵سالگی کارکردم ماهی ۱۵اینا درآمد داشتم خونه رو چند سال پیش گرفتم حدودا چهارصد بزرگم نیست ولی ...

٧ سال قبل در ١٥ سالگي ماهي ١٥ درامد داشتي؟ چطور الان ٣٠ داري؟ 

چ شغلي بوده برا بچه ١٥ ساله با انقد درامد؟

نميدونم والا مگه اينكه ي مسكن مهري چيزي تو شهر كوچيك خريده باشي

اخه ميگه باباش از بچگي هم هيچي براش نميخريده والا اينا فكر ميكنن ما قيمت خونه دستمون نيست يا تاحالا ...

یه خونه فسقلی دست کم ۴میلیارده. چجوری از بچگی تا حالا ۴میلیارد جمع کرده

ما الان ۱۰ساله داریم میدوییم تازه قبل از ازدواج هم شوعرم ۷سال کار میکرده هنوز خونه نداریم

زیر ۲۵ سال رپیلایم نکنه... مرسی اَه😏