2777
2789
عنوان

شوهرم حسودی میکنه به نظرتون😑

501 بازدید | 39 پست

بچه ها همسرم داره خونه میسازه و ما عقدیم

من تا جایی که تونستم تو همه ی مراحل کنارش بودمو و درکش کردم

دیروز تا دیر وقت تو خونمون کار میکرد

بعد شب بهم زنگ زد و من واس یه خرگوش داشتم گریه میکردم بعد گفت بخدا اگ میدونستی من چی میکشم به حال من گریه میکردی😣

به نظرتون چرا اینو گفت

نمیشه گفت حسودی

ولی انگار نمیفهمه من به فکرشم 

به نظرتون چجوری بهش نشون بدم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چیزی مهمی نبوده که انقد بهش فکر کنی😂

واس من خیلی مهمه آخه

امروزم بهم گفت حساس شدی بد شدی نازک دل شدی

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

بیشتر ببینید
چند سالته؟؟؟🤕

21

بیشتر ببینید

منم خیلی شوهرمو لوس میکردم فکر میکردم اینطوری شخصیت خودمو نشون میدم اونم قدرمو میدونه 

ولی از یه جایی به بعد که پررو شد محلش نذاشتم الان دور سرم میگرده 

تو هم نه اونو زیاد لوس کن هم وقتی میبینی حوصله نداره خودتو لوس نکن که برا خرگوش گریه کردم 

سنگین و دست نیافتنی باشی چرت و پرت بهت نمیگه

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا میخواسته بگه خرگوشه خیلی مهم نیست... میخواسته ذهنت رو منحرف کنه ...مردا خیلی بلد نیستن 🤦‍♀️ ...

آخه خرگوشم به بدترین شکل مرد😭

هییی و گر نه اولویت من همسرمه

بیشتر ببینید
واس من خیلی مهمه آخهامروزم بهم گفت حساس شدی بد شدی نازک دل شدی

تو زندگی مشترک خیلی چیزها هست ک برای تو مهمه برای همسرت نه! و بالعکس قرار نیست ناراحت بشی از دستش ... 

بعدم آدمها متفاوت هستن تو یه خرگوش اشکت رو در میاره 

برای اون اشک تو مهمه ...

🤍🥺.. اره پس خواسته بهش توجه کنی

چجوری 

بخدا نمیدونم 

بیشتر ببینید
منم خیلی شوهرمو لوس میکردم فکر میکردم اینطوری شخصیت خودمو نشون میدم اونم قدرمو میدونه ولی از یه جایی ...

باش عزیزم مرسی ولی گریم دست خودم نبود

امروز گفت دیشر یه جوری گریه میکردی انگار چی شده

بیشتر ببینید